Oversikt over kategoriene på bloggen

Så hyggelig at du er innom bloggen min. Jeg håper du liker deg her. Poenget mitt med denne bloggen er at du skal forlate den med andre følelser enn da du kom hit. Jeg håper at bloggen min kan gi inspirasjon og glede til dere!

Her er en oversikt over kategoriene jeg har på bloggen min og hva de innebærer:


Anbefalinger:

Her anbefaler jeg det meste. Alt fra blogger til musikk til bøker. Det går hovedsaklig ut på å anbefale sider jeg kommer innom når jeg surfer rundt på internett. Jeg tar gjerne i mot innspill på ting jeg kan anbefale.

Bilder:

Denne kategorien er en av de mest personlige på bloggen, siden jeg legger ut bilder fra ting jeg har gjort og opplevd, samt bilder jeg har tatt selv og vil dele med dere.

Dårlige ting:

Her skriver jeg om små ting som jeg ikke syns er så bra. Jeg lurer litt på å slette denne kategorien, og heller flytte innleggene over til min mening-kategorien. Jeg liker ikke gå og lete etter dårlige ting, og det synes siden jeg kun har 5 innlegg i kategorien - kontra 33 innlegg i fine ting.

Fine ting:

Her skriver jeg om små ting som jeg liker og som er fint! Denne kategorien er med andre ord essensen av hele bloggen, siden den går ut på å vise frem alle de fine tingene jeg kommer over.

Hjemmelaget:

Her legger jeg ut ting jeg har produsert selv; tekster, broderier, tegninger osv. Ting som jeg er fornøyd med og vil dele med dere.

Lister:

Dette er en av yndlingskategoriene mine! Jeg elsker lister, og jeg elsker å lage dem! Her finner du innlegg som Topp 5 sommersanger, 10 ting du ikke visste om kjærlighet, Verdens flotteste bygninger og Topp 5 coversanger. Mye moro å finne her, med andre ord!

Min mening:

Her skriver jeg rett og slett min mening om ulike ting. Her er det lov å diskutere med meg ;)

Musikk:

Her kommer jeg til å legge ut sanger jeg synes er bra, og små sitater jeg liker fra sanger. Andre musikk-relaterte innlegg kommer også til å havne i denne kategorien.

MyQuotes:

Dette er sitater som er sagt enten av meg eller noen jeg kjenner. Vi må jo få litt skryt om vi sier fine ting, vi også!

Om bloggen og meg:

Det er her innlegg som dette havner. Og andre ting som informasjon om bloggen og meg selv. Med andre ord; en temmelig kjedelig kategori med lite kreativitet og mest praktisk informasjon.

Opplevelser:

Her skal jeg dele mine opplevelser med dere! Det kan være alt mulig egentlig. Jeg skal skrive om ting som fikk meg til å føle ekstra sterkt på en eller annen måte. Dette er også en kategori jeg vurderer å slette, da den blir veldig sjeldent oppdatert og det er lett å putte innleggene under andre kategorier.

Personlig:

Her skriver jeg om ting som handler om meg som person. For eksempel mine nyttårsforsetter (som jeg for øvrig ikke har holdt) og meg som leser.

Quotes:

Her legger jeg ut korte sitater som jeg liker. Noen er humoristiske, andre er alvorlige. Fine er det hvertfall!

Tanker:

Her reflekterer jeg rundt saker og ting. Jeg har en liten filosof inni meg, og her kommer den litt fram.


Jeg håper dette innlegget kan hjelpe deg med å finne fram på bloggen min. Jeg tar gjerne i mot tilbakemeldinger på hvilken kategori du liker best og hva du ønsker å se mer av.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits