Ting jeg ikke liker med bloggverdenen

Nå skal jeg for en gangs skyld være litt hatfull. Meg og Kristine hadde nemlig en liten "Vet du hva jeg hater?!"-runde i dag. Da hatet vi særlig mye som har med blogging å gjøre, og tenkte jeg kunne gengi noe av det her.


Blogger som unnskylder seg fordi de ikke har blogget på en stund

Det er vel ikke noe å unnskylde seg for? Man blogger når man har noe å blogge om, og om man ikke har det, så er det bedre å la være.


Spørsmålsrunder hos folk som ikke har noen lesere

Hvis ingen leser bloggen din, og ingen har noen spørsmål, så sier det seg selv at man ikke har behov for en spørsmålsrunde. Og når man går rundt på blogger og ber etter spørsmål fra helt fremmede folk blir det enda mer patetisk.


Blogging kun for å få mange lesere

Folk som kun blogger om ting som de tror andre bryr seg om, for å få lesere. Hva skjedde med å blogge om ting man faktisk er interessert i?


Folk som blogger bare for å blogge

Det vil si folk som blogger om ting som "Dette blir et dårlig innlegg, for jeg har egentlig ikke noe å si..." Så la vær å legg inn et innlegg da, om du ikke har noe å si!


Bloggreklamer i kommentarfeltene på andre blogger

"Hei, fin blogg! Kommenter min!" Toppen av dumhet. Les mer om hva jeg mener om tema her.


Kommentarer for å få mer besøk

Litt likt som det over, bare i en mer skjult framgangsmåte. Folk som leser de første setningene i et innlegg og kommenterer på det for å få besøk tilbake.


 http://9.media.tumblr.com/tumblr_kqbtu1L1Jy1qz6flco1_400.jpg
Føler du deg truffet?

8 kommentarer

ANDY

23.okt.2009 kl.21:50

Litt :-)

zuzanna

23.okt.2009 kl.22:09

Er enig i alle punktene og har tenkt på det selv:P Jeg pleier å skrive et innlegg om at jeg ikke kommer til å skrive for eks neste dag, bare for at folk ikke skal bli skuffa. Syns det er veldig praktiskt.

En ting som irriterer meg er når folk skriver blogginnlegg om at de ikke har tid til å blogge. Hallo, da blogger man jo!

KAR

23.okt.2009 kl.22:27

AHAHEHA JA JEG FØLER MEG TRUFFET SELVOM JEG IKKE SKRIVER NOE AV DET SÅ TENKER JEG DET Å HERREGUD IDA DER SLO DU SPIKERN I HODET PÅ KAR

btw har spørrerunde så still meg spørsmål :* så kul blogg, er helt enig azz det med bloggverdnen lizzm he he kommenter tilbake så er du søt :* hjerteKAR

hehahe : D hei

Thea Pernille

23.okt.2009 kl.22:32

sv; tusen takk! ja, det har jeg :)

Lotte.

24.okt.2009 kl.00:01

Nei, føler meg ikke truffet, bare veldig veldig enig! Dette med blogg har tatt helt av det iste året, og jeg vet ikke helt om jeg setter pris på det...

hunoghan

24.okt.2009 kl.00:03

Bra innlegg!

Kommenter bloggen vår da (hjerte)

Men er helt enig med deg!

Irriterer meg over noen av de punktene her, men blogger uten lesere som har spm-runde er bare hysterisk morsomt! :)

Ida Helene

24.okt.2009 kl.01:32

Sv: Nei, jeg bruker gimp. :>

Kristine

24.okt.2009 kl.13:56

YOU GO GIRL!!!!!!! :) jeg elsker å være enig med smarte mennesker. knis.

Skriv en ny kommentar

hits