Dårlige ting: Folk som ikke er ærlige når de vurderer

Det har blitt en ny trend innenfor bloggverdenen å vurdere blogger. Konseptet i seg selv er greit nok, men jeg blir så utrolig lei av at folk alltid gir bra karakaterer, uansett hvor dårlig bloggen er.

Og da er jo hele vitsen borte. Det skal være en vurdering, man skal si hva som er bra, men også hva som er dårlig, og hva som burde endres på. Folk er tydeligvis altfor opptatt av sitt eget rykte, eller noe slikt, til å klare å være ærlige med folk som faktisk ber om å bli vurdert. Jeg har sett blogger som har fått en femmer, men som er så dårlige at de like gjerne kunne vært skrevet av en treåring.

Og når jeg først er inne i en negativ runde, må jeg bare nevne det at veldig mange sier at folk "skriver bra" bare fordi de ikke har noen skrivefeil. Nei, de skriver ikke nødvendigvis bra bare fordi grammatikken er i orden. Selvfølgelig er det et pluss å ikke ha stavefeil, men det er så langt i fra alt som gjør at du har et godt språk og er god til å skrive.

Jeg vurderer nesten å begynne å vurdere blogger selv, bare for å kunne gi ut alle de dårlige karakterene ingen andre tør å gi. Men, ikke bare ville det vært litt slemt, men det passer heller ikke inn i min blogg. Jeg bare trengte å få ut litt frustrasjon rundt det her.

http://www.vinceleste.com/blog/wp-content/plugins/image-shadow/cache/3c7f69fe2c8db2974fff230056c8572b.jpg

3 kommentarer

KRISTIANE

07.nov.2009 kl.00:00

ja, det første bildet er herlig! :)

enig der! og jeg skulle bli vurdert og anbefalt, altså linket i en uke på bloggen til ei jente, det endte opp med at hun vurderte og linket meg i ET innlegg.

ANDY

07.nov.2009 kl.12:56

True so true. JEG VIL DU SKAL VURDERE BLOGGEN MIN :-)

The Sexpert

07.nov.2009 kl.14:30

Kunne ikke sagt meg mer enig. Slem eller ikke, ærlighet varer lengst.

Skriv en ny kommentar

Ida Stalder

Ida Stalder

19, Porsgrunn

Jeg har mange ting jeg liker eller mener noe om. Denne bloggen laget jeg sånn at jeg kan vise dere disse tingene.

bloglovinKategorier

Arkiv

hits