Anbefaling: Mystery google

www.mysterygoogle.com

Mystery Google er en googleside der du søker på noe, og får opp det den forrige personen søkte på. Det er utrolig morsomt tidsfordriv!

Folk sender hverandre 'mission' der de skriver opp telefonnummrene sine og ber om at noen skal ringe dem og synge sin favorittdisneysang, blant annet. Jeg skulle ønske jeg bodde i Amerika og kunne svare på alle de meldingene, for jeg tror det hadde blitt masse morsomt.

Noen ber også om forskjellige ting på mail, og det er alltids morsomt å svare på. Jeg skrev min adresse og ba de sende meg noe morsomt, og da fikk jeg et par mailer. Det er koselig og morsomt.

Og om du ikke vil delta på alt det tullet, er det fortsatt moro om du ikke har noe annet å finne på. Noen ganger oppdager jeg artige sider også ut i fra hva folk søker på. Anbefaler at du klikker deg inn og tar en titt!

Mystery Google- Get Somebody Else's Search Result

PS: Da jeg satt på mystery google i går kom det opp følgende søk: "Please copy and paste this untill my girlfiend sees it! I love you *navn*, will you mary me?" Det er å dra den litt for langt, etter min mening, når man frir gjennom mystery google.

2 kommentarer

ANDY

24.nov.2009 kl.16:26

wth

Elisabeth

24.nov.2009 kl.22:53

Haha, det var litt morsomt, men det hadde nok vært morsommere om man hadde bodd i USA og kunne vært mer med på moroa :p

Skriv en ny kommentar

hits