Dårlige ting: Jul i November

Okei, egentlig er jeg i veldig godt humør om dagen, men det er en ting som dreper lykkerusen min, så da skal jeg bruke bloggen for å få ut litt sinne!

Først litt bakgrunnsfakta: Julaften er 24 Desember. Ventetiden til 24 Desember begynner første Desember.

Hadde folk holdt seg til dette her hadde alt vært helt fint. Men nei! Folk må selvfølgelig gå og VENTE på VENTETIDEN. Feil, feil, feil, feil! Som sagt, jula begynner ikke før 24 Desember, så dere kan hvertfall holde dere unna jula fram til ventetiden starter!

(Oi, deja vu! Har jeg skrevet om dette før?)

Uansett. Jeg skal inrømme at jeg var en av disse før, som hadde juleverksted for meg selv i September og hørte på julesanger nærmest året rundt. Men i de siste årene har jeg hatt en regel for meg selv at det ikke skal være noen juleaktiviteter for min del før første Desember (eller eventuelt første søndag i avdvent).

Desverre er det ikke lett når alle andre tenker i motsatt retning. Det begynner å nærme seg to måneder siden de første juletingene kom i butikkene, og julesanger spilles på radioen allerede. I timen på tirsdag måtte jeg holde meg for ørene fordi læreren ville synge julesanger, og på diverse blogger blir jeg hilst med et "God jul" fra headeren deres.

Det er ikke lett å være meg, gitt.

Poenget mitt er at det ikke er jul enda. Skjerp dere. Èn ting er å minne foreldrene deres på å kjøpe Kinder-kalenderen (jeg hadde fått spader om jeg hadde våknet første desember og insett at ingen har kjøpt adventskalender til meg - gruer meg til jeg flytter hjemmefra!), men resten kan dere spare til Desember.

http://c2.api.ning.com/files/nDi01OdnBxZf-rjEw29FIaxDZQK2T54zJ1UVdq9OY2VoBAAtQTAmY25t-mK0hi1WvAsRGGIqyldkMSEZ3vtOBCuFBS4JlAC3/000pske.gif

(Jeg ville ikke utsette øynene mine for noen julebilder, så da ble det en påskekylling isteden)

EDIT: Var en tur ute på kjøkkenet nå. Gjett hvem som står med kokeboka slått opp på julebaksten? Til og med min egen mor svikter meg.

Én kommentar

Sara Eide

25.nov.2009 kl.19:18

enig!, fy faen alt det tacky greiene med nisser, sjerner og blinkende lys får meg til å avsky jul enda mer, men å starte med det en måned før, nei, fyttifitta.

HAAAAater det !

Skriv en ny kommentar

hits