One Tree Hill musikk

PS: Alle linkene i dette innlegget er linker til tidligere innlegg på bloggene mine.

Nå har jeg begynt å se på One Tree Hill fra starten igjen, og som alltid oppdager jeg masse ny musikk. Dere som liker One Tree Hill vet at det er mye bra musikk der. Mye av yndlingsmusikken min har jeg fått fra denne serien.

For eksempel da jeg hørte Headlights, og ble hekta på Dispatch. Anna Nalick hørte jeg også først på One Tree Hill. Jacks Mannequin også. Here comes a regular lastet jeg ned etter at Ellie fortalte Peyton om at dette er hennes 'happy-song'.

http://blog.nj.com/ledgerentertainment/2007/07/large_dispatch.jpghttp://i25.tinypic.com/33mueeq.jpghttp://images.fanpop.com/images/image_uploads/Jack-s-Mannequin-jack-27s-mannequin-263922_600_330.jpg

Dessuten har jeg fått øynene opp for artister som er med i serien, som Bethany Joy Galeotti, eller Haley som de fleste kjenner henne som. Jeg liker også noe av musikken til Bryan Greenberg, som spiller Jake. I det siste har jeg faktisk hørt litt på Kate Voegele (Mia) også, selv om jeg ikke likte henne noe særlig i starten.

http://l.yimg.com/l/tv/us/img/site/53/16/0000045316_20080104122417.jpghttp://z.about.com/d/tvdramas/1/0/I/K/oct-bryangreenburg.jpg

Sånn ellers kan jeg nevne sanger som I shall believe og The Freshmen. Nydelige sanger begge to. Og det er sikkert enda flere artister som jeg har oppdaget via One Tree Hill som jeg glemmer å nevne her.

Dere som liker One Tree Hill burde sjekke ut www.oth-music.com. Der er all musikken som er på One Tree Hill.


http://images.fanpop.com/images/image_uploads/OTH-Banner-one-tree-hill-595858_760_140.jpg

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits