En fantastisk helg i Warsawa

I helga har jeg vært i Polen, nærmere sagt Warsawa. Det har vært en helt fantastisk helg, og jeg trengte virkelig denne ferien.

Jeg har vært på mitt beste og værste hele helgen. Klaget på alt, sett ned på samtlige polakker fordi de er så mye mindre attraktive enn nordmenn, og bannet til frekke mennesker på norsk. På den andre siden har jeg vært svevende lykkelig og sunget, ledd og smilt meg i søvn.

Og ikke minst utnyttet meg av at Polen er grisebillig!

Hostellet vårt bestod av fire køyesenger stappet inn i et rom, og det var det. Disse sengene knirket for øvrig noe helt utrolig. Flyet vårt gikk seks fra Warsawa, og siden jeg kom hjem har jeg sovet. Sliten, men fornøyd.

Utrolig fornøyd.

Jeg var med så mange bra personer, og det er sjeldent jeg ler så mye. Det har vært en fantastisk helg. Jeg kommer nok til å reise tibake!

http://czarnota.org/gallery/albums/warszawa/Panoramy/2007_03_06_Warszawa_panoramy/2007_03_06_-_004_-_Warszawa.jpg

3 kommentarer

Elisabeth

07.des.2009 kl.22:21

Vi tok mad mange bilder i går/natt xD Jeg har også noen sitater som Odin og jeg lo oss halvt ihjel av istad, også fra i natt ;) hehe.

Emilie.

09.des.2009 kl.22:21

Åh, jeg vil og til Polen. ;D

Ask for answers

09.des.2009 kl.23:44

Elsker å være i Polen. Føler meg nesten rik!

Har ikke vært i Warsawa, men har vært i Krakow, som er en helt nydelig juleby.

Er helt enig med deg om at polakker ikke er like attraktive som nordmenn.. Så ikke ETT pent menneske da jeg var der nede :/

Skriv en ny kommentar

hits