Hvordan vite om jenta faker orgasme

Jeg surfet litt rundt på nettet og kom over en video som tok for seg how to fake an orgasm. Jeg ble interessert, rar som jeg er, og googlet det. Etter mye lesing er jeg nå ekspert på tema, og tenkte jeg skulle dele med dere!

Dette innlegget er hovedsaklig for dere gutter. Over 70 % av alle jenter har innrømt at de på et eller annet tidspunkt har faket en orgasme. Om det er noen jenter som leser dette gir jeg dere vel egentlig tips til hvordan dere kan fake en orgasme bedre, hehe. Det er mange måter å finne ut om jenta faker orgasme. Les og lær!

1. Lydene hun lager
Denne er viktig, men også en av de vanskeligere å legge merke til siden alle jenter er forskjellige og oppfører seg forskjellig når de får orgasme! Noen jenter er stille, mens andre er veldig høylydte. Men om jenta sier hele setninger mens hun kommer, faker hun sannsynligvis. "Ja, å, herregud, mmm, åh, så godt" er en mer typisk setning under en orgasme. Ikke "dette er deilig, jeg liker det du gjør med meg, du er en gud i senga."
PS: husk at dette er under selve orgasmen, ikke sexakten generelt.

2. Pusten hennes
Jenta kan stønne så mye hun vil og si hvor deilig det er, men om hun puster helt normalt mellom lydene, faker hun sannsynligvis. Når en jente får orgasme går pusten i tunge, korte pust.

3. Rødme
Når jenter får orgasme, øker blodomstrømningen og det vil syntes på ansikt og bryst. Blir hun ikke rød har hun sannsynligvis faket. Husk at noen blir rødere enn andre - om hun ikke ser ut som en tomat betyr ikke det nødvendigvis at hun har faket.

4. Hun har energi etter sexen
Om jenta går tilbake til husarbeid eller lignende rett etter sex, har hun nok faket. Å få orgasme tar mye energi, og de fleste trenger noen minutter bare på å ligge der og "komme seg" etter orgasmen uten å gjøre noe annet i det hele tatt. Det samme gjelder om hun begynner å tenke på andre ting med en gang - snakke om noe hun skal dagen etterpå eller ting hun må ha gjort. Det tar litt tid å få hodet tilbake etter en orgasme.

5. Hun viser ingen følelser for deg

De det normalt at jenter får et følelsesmessig bånd til den som har gitt dem orgasme, selv under one-night-stands. Etter orgasme vil hun gjerne være nær deg, holde rundt deg osv. Om hun legger seg på andre siden av senga kan dette være et tegn på at hun har faket. Selvfølgelig, om du har et one-night-stand på en utedo på en festival gjelder kanskje ikke denne regelen like mye.

6. Andre fysiske reaksjoner
Hvis du kjenner etter bør du kunne kjenne små sammentrekninger i vaginaen. Mellom 3 og 10, hvor de første er de sterkeste. Kroppen blir spent - lårene hennes skjelver kanskje, og rykninger i ryggen er også vanlig. Hjertet slår fortere, pupillene utvider seg, leppene blir røde. Svette er også et tegn på at hun har fått orgasme. De aller, aller fleste jenter får også harde nipler når de får orgasme.

7. Ansiktet hennes

Se på ansiktet hennes, hennes "orgasm face"! Jenter ser ikke ut som pornostjerner når de får orgasme. De fleste ser faktisk ikke pene ut i det hele tatt. Noen kan til og med se ut som de har det vondt. Om jenta lager trutlepper og slikker seg om munnen når hun får orgasme faker hun. Dårlig.


Håper dere lærte noe av dette. Til slutt vil jeg nevne at mange jenter har problemer med å oppnå orgasme, så om hun faker er det sannsynligvis for din skyld - for å ikke såre følelsene dine! Men om du tror at hun faker er det viktig å snakke om det - så dere begge kan ha en bedre opplevelse av sexen.

5 kommentarer

Dea

03.jan.2010 kl.00:00

HAHAHAH!!! Skriv flere sånna Ida!

The Sexpert

03.jan.2010 kl.11:27

Nr.3 var jeg faktisk ikke klar over. Aldri tenkt over.

Thøger

03.jan.2010 kl.18:42

Åh! Det er en ganske liten fakta feil her! Nummer 4 er ganske like så som så.

Etter jenter får orgasme utløser dem endorfiner som GIR dem energi igjen, imens men utløser melatonin som gjør at vi vil sove. Derfor det klassiske dilemmaet med at dama vil bare prate etter sex, mens mannen vil bare sove!

Andre tegn er også at de aller aller fleste krøller tærne akkurat i det de kommer + at anus trekker seg sammen ved klimaks!

Ida Stalder

03.jan.2010 kl.19:33

Thøger: Hm, rart. På alle sidene jeg var innom var dette punktet ganske 'big deal', en av de beste måtene å avsløre det på. At jenta ble energiløs.

Thøger

03.jan.2010 kl.22:11

Rart, jeg leste det så sent som igår faktisk, i en bok.

Litt rart da at klisjèen med at mannen bare vil sove og jenta bare vil prate etter sex, har oppstått da?

Quote fra en artikkel: "Women, on the other hand, rarely fall asleep directly following sex because the female orgasm actually heightens awareness. Women are more likely to be more awake after sex than men, and may even desire a ?second round? much faster than men would want to contemplate doing it again. This is part of the reason why women are the traditional cuddlers after sex; their minds are awake, and they want to talk or relax until they become sleepy enough to fall asleep. "

Nå snakker han om å sovne etter sex da, ikke nødvendigvis bare være slapp.

Morsom lesing nontheless! http://www.associatedcontent.com/article/50194/why_do_men_sleep_after_sex.html

Skriv en ny kommentar

hits