Live like you're gonna die tomorrow. Learn like you're gonna live forever

"Lev hver dag som om det er din siste". Jeg blir litt sint hver gang jeg hører noen si dette. Hvorfor skal vi leve hver dag som om den var vår siste, når den sannsynligvis ikke er det? Hadde alle som sier at de lever etter disse sitatet faktisk gjort det, hadde de endt opp som uteliggere.

Om man skal leve hver dag som om det er din siste, hvorfor går man da på skole? Hvorfor jobber man? Hvorfor sparer man penger til ting man gleder seg til, og hvorfor trener man og tar vare på kroppen sin? Hadde jeg fått beskjed om at dette er min siste dag hadde jeg på ingen måte brukt tiden min på noen av disse tingene. Hva er vitsen med å spise sunt når kroppen dør dagen etterpå alikevel? Hva er vitsen med å tjene penger om man aldri får mulighet til å bruke dem? Hvorfor tar man en utdannelse når du aldri vil ha mulighet til å fullføre den?

Som sagt: Mest sannsynligvis er ikke denne dagen din siste. Vi bor i Norge, og om vi ser på statistikken kan vi være ganske sikre på at vi skal leve til vi er 80 år. Og da kan vi ikke leve livene våre som om hver dag er vår siste, for vi må jo tross alt ha noe å leve av om det viser seg at den ikke er det.

For all del, jeg syns også det er viktig å gjøre ting man ønsker. Det er viktig å fortelle menneskene i livet ditt hva de betyr for deg. Det er viktig å sette pris på alt du ser og føler, hvert åndedrag du tar. Men slutt å si at du vil leve hver dag som om det var din siste. Det vil du ikke. Det vil bare gå utover deg selv.

"Live like you're gonna die tomorrow. Learn like you're gonna live forever," derimot, er et sitat jeg kan sette mer pris på. Lev livet ditt, nyt det. Ta sjanser. Men ikke glem at du har et langt liv foran deg. Ikke kast det bort ved å leve for mye i øyeblikket.

 http://www.bkmarcus.com/blog/images/DaliTime.jpg

Bilde//Google

9 kommentarer

The Sexpert

16.mar.2010 kl.15:34

Som om jeg skulle sagt det selv. Du er jo faktisk ikke så dum egentlig. Du glimter virkelig til her og der.

Ida Stalder

16.mar.2010 kl.16:53

The Sexpert: Hehe, takk? :p

// Silje Merete

16.mar.2010 kl.20:04

Helt enig! :)

sv; Ja, det hadde vært moro :D xD

Sexual Sinner

17.mar.2010 kl.12:01

Må bare få lov til å melde at jeg synes designet ditt er absolutt NYDELIG!!!

sarah

17.mar.2010 kl.12:34

Sv; takk for den fine rettskrivinga, men jeg skriver slik faktisk bevisst ;) hadde vært hyggeligere å få kommentar fra deg om du ikke klagde men heller roste. De fleste foretrekker slike kommentarer :) fin blogg forresten, veldig rett skrevet (y)

Ida Stalder

17.mar.2010 kl.19:25

sarah: Sorry for det, jeg var i veldig irritabelt humør da jeg havnet på bloggen din, og skrivefeil irriterer meg så fælt. Skulle ikke latt det gå utover deg, er vanligvis ikke så frekk av meg!

Sarah

17.mar.2010 kl.19:36

sv; haha det går helt fint :) Gjør da ikke så mye, mange blir irritert av skrivefeil! Tenkte bare jeg skulle si ifra! Hyggelig at du var innom da :)

Daniel

17.mar.2010 kl.22:08

Ville bare si at jeg har skrevet et innlegg om pedofile kvvinner, og hadde jo vært litt interessant å vite hva dere jenter tenker om det:)

Eirin

25.mar.2010 kl.19:31

Oi. det var noe å tenke på :P

Men prøver likevel å ikke la meg stoppe av hemninger like mye som før uansett jeg :P

Skriv en ny kommentar

Ida Stalder

Ida Stalder

19, Porsgrunn

Jeg har mange ting jeg liker eller mener noe om. Denne bloggen laget jeg sånn at jeg kan vise dere disse tingene.

bloglovinKategorier

Arkiv

hits