En liten tankevekker...Setter litt perspektiv på ting for oss som er flinke til å ta ting for gitt noe ganger. En påminnelse på hvor heldige vi faktisk er.

4 kommentarer

Kristine

31.mai.2010 kl.13:06

Utrolig sant!

Elisabeth

31.mai.2010 kl.14:47

Setter litt perspektiv på ting ja.

♥Million dollar baby♥

31.mai.2010 kl.18:31

Helt sant... Hmm...

Agnes

31.mai.2010 kl.19:56

Hei, først av alt - TUSEN takk for fine og lange kommentarer! Jeg blir kjempeglad for det, så det er ikke spam i det heletatt. (Tvert imot var jeg bekymret for å ikke få kommentarer i det heletatt, siden jeg for første gang snek meg til å stille et spørsmål på slutten av innlegget for første gang. Og det ser så trist ut med spørsmål uten svar. Gikk heldigvis fint!)

Og huff, bør vel begynne med backup hvis jeg starter med bilder igjen, noe jeg håper. Jeg merker at jeg har begynt å få litt mer lyst til å ta bilder, idag gikk jeg tur i byen og så mye jeg skulle ønske jeg kunne ta bilder av. Håper virkelig det fortsetter. Og at du får tilbake fotogleden, du også!

Åh, Eminem er fantastisk. Den artisten som har "fulgt meg gjennom livet" - for å si det på den måten. Han er kjempeflink, og ikke så overfladisk som enkelte andre.

---

Det er fælt med sånt. Realiteten altså. Hadde mennesker rundt omkring hatt mer kunnskap om hva som faktisk skjer i verden, tror jeg det hadde vært mer sympati (og i beste fall, empati. det sies at det er noe man enten blir født med eller uten, ikke vet jeg - men det er for lite av det). Som nå nettopp med Isreal og angrepet på nødhjelpsbåtene. Forjævlig.

Det står at du interesserer deg for politikk, men hvilket pari holder du med? Hvis du vil si det, mange vil jo holde det hemmelig. (sikkert mest FRP-ere som ikke har kommet ut av FRP-skapet.. vi må passe på så landet vårt ikke blir snik-FRP-isert, du!)

Skriv en ny kommentar

hits