The end...

I kveld er det over. Sånn offisielt altså. Tre år med medier og kommunikasjon er over. Tretten års skolegang er forbi. Fra i kveld av vil det være fortid. Rektor vil si noen ord og ønske oss lykke til videre, og så er enda et eventyr over. Neste stopp er den store verden.

Det er fryktelig rart, trist, skummelt og spennende. Vi går alle ulike veier. Noen skal ut i lære, noen skal i militæret altfor langt vekk og noen blir igjen i Telemark. Selv skal jeg til Oslo i tre år, og hvem vet hva som skjer etter det? Én ting vet jeg: En del av meg kommer alltid til å bli liggende igjen på Porsgrunn videregående skole.

Jeg kommer til å savne stedet. Elevne, lærerne, kantina. Faen, jeg kommer til å med til å savne vaktmesteren. Jeg kommer til å savne røykehjørnet, de solfylte dagene på plenen utenfor BI, auditoriet vi har sett så altfor mange filmer i. Jeg kommer til å savne bibliotekaren, grøt i kantina på fredager og alle de interne spøkene våre. Jeg kommer til å savne alt.

I kveld må jeg gå rundt på alle mulige nettsamfunn jeg er med i og endre informasjonen om meg selv. Jeg er ikke lenger "En jente på atten år som går på medier og kommunikasjon på Porsgrunn videregående". Fram til jeg eventuelt blir akseptert på universitetet vil jeg bare være Ida. Og jeg vet ikke helt hva jeg synes om det.


Bildet er fra Poscar 2009, et av de beste minnene fra mine tre år. Vi lagde et helvetes bra show etter mange uker slit. Etterpå var vi lykkelige og fornøyde (og fulle). Jeg kommer aldri til å glemme dere. Takk for alle minnene.

The end.

5 kommentarer

louisemarie

17.jun.2010 kl.15:00

husk at når en dør lukkes, åpnes det mange fler :)

The Sexpert

17.jun.2010 kl.15:46

Gratulerer og lykke til videre!

Elin Damstuen

17.jun.2010 kl.17:34

Virker litt trist, ja.. Men som Louise Marie sier ovenfor: når en dør lukkes, åpnes det mange flere! :-) Tenk på at du har heeele livet ditt forran deg, så spennende! Lykke til videre iallefall :-)

Kristina

23.jun.2010 kl.19:09

Hei! Så du hadde skrevet som en kommentar på Nora Alexa sin blogg at du skrev til en fange til en via Writeaprisoner.com. Kunne du bare forklart litt hva det går ut på, osv? :)

Bruker ikke bloggen særlig mye lenger, men skriv gjerne svar som kommentar på siste innlegget.

Hadde vært kjempefint om du hadde svart. :)

// Silje Merete

25.jun.2010 kl.09:53

sv; Haha, jau.. Må leve opp til kallenavnet, gitt xp

Skriv en ny kommentar

hits