About

Om bloggen

Jeg opprettet bloggen letmeshowyou.blogg.no i September 2009. I et av de første innleggene mine skrev jeg følgende: "Poenget mitt med denne bloggen er at du skal forlate den med andre følelser enn da du kom hit". Dette gjelder enda. Denne bloggen går i hovedsak ut på at jeg vil dele ting med andre - ting som inspirerer meg, gleder meg eller engasjerer meg.

På denne bloggen fokuserer jeg på innlegg med kvalitet - ikke bare blogge om hva jeg har gjort de siste dagene (selv om det i blant blir enkelte utskeielser). Jeg har faste kategorier jeg skriver innenfor, slik at det er lett å finne fram til de tingene du liker best å lese om.

Bloggen er også et sted jeg bruker til å forbedre mine skriveferdigheter. Disse innleggene kommer hovedsaklig under kategorien tanker. I kategorien hjemmelaget legger jeg ut ting jeg produserer i mine kreative stunder. De fleste andre kategoriene går i hovedsak ut på å dele ting jeg finner som jeg mener at flere kan ha glede av.

Om meg

Navn: Ida Stalder
Alder: 19 år
Hjemsted: Porsgrunn
Bosted: Oslo
Studerer: Estetiske studier på UiO
Interesser: Festivaler, litteratur, fyll og fanteri osv

Jeg prøver å se det gode i alt, og vil gjerne dele alt det gode jeg ser. Da er det greit å ha en blogg som dette. Jeg tar gjerne i mot inspill på ting dere har lyst til å lese om. Håper bloggen kan gi dere inspirasjon på samme måte som de tingene jeg blogger om inspirerer meg. God lesing!Kontakt

Lurer du på noe? Har du ris eller ros? Andre innspill? Da kan du sende en mail til idastalder@gmail.com eller skrive en kommentar her på bloggen.

Andre sider jeg er aktiv på:
Facebook: Ida Stalder
Bokelskere: IdaStalder
Formspring: Ida91
Last.fm: Idafersure
Flickr: IdaStalder
Her kan du følge meg med Bloglovin.


Mest spilte artister den siste uken:

3 kommentarer

Anine

15.jul.2010 kl.16:57

aww, så fint bilde! du er skikkelig pen (:

The Sexpert

15.jul.2010 kl.19:08

Fornuftig tankegang. Pen er du jo også. Så jeg stemmer på flere bilder.

Ida Stalder

15.jul.2010 kl.21:23

Tuusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits