It's our time to shine

Nå er det vår tur. Hvor mange ganger har jeg ikke hørt det det siste året?

"Nå er det endelig vår tur til å være russ!" hyler klassekameratene.
"Det er deres tur til å dra ut i den store verden," smiler rektor.
"Da var det din tur til å flytte ut hjemmefra, Ida!" sier mamma.

Og det er vår tur. Det er vår tur til å skrive "Jeg har (ikke) fått skoleplass!" i facebookstatusen, til å gratulerer hverandre og spørre om vi gleder oss. Det er vår tur til å late som at tanken på å skulle legge alt som er trygt bak oss ikke skremmer vettet av oss. Det er vår tur til å kvele den lille stemmeni hodet som tenker "Kan jeg ikke bare gå på videregående litt til da..?".

Det er min tur. Min tur til å flytte hjemmefra og ringe mamma gråtende annenhver dag. Min tur til å ta en utdanning, til å kanskje bli noe stort en dag, eller kanskje ikke. Det er min tur til å dra på Ikea for å handle inn ting jeg trenger til å bo for meg selv og det er min tur til å være fattig student og spise altfor mye nudler.

Det er vår tur, det er min tur. Og fy faen så bra - og skummelt, og fælt og trist og ensomt og alt mulig annet - det skal bli!

8 kommentarer

KAR

19.jul.2010 kl.15:10

det er faderullan meg bra at nudler smaker godt :D
og hey føre vi gjør _NOE av det der så skal vi FESTE, ALLE SAMMEN, IGJEN :D <3

Ida Stalder

19.jul.2010 kl.15:41

KAR: Hehe, jaaa :D

Frk. Speilvendt

19.jul.2010 kl.19:06

Herregud, GLED deg sier jeg bare!! Å flytte for seg selv er jo det beste i verden etter å ha bodd med masete foreldre i ørten år... hehe.

Skrev svar til deg i bloggen, men legger den her også ;)

Hey you name sistahh!

Skal jeg være helt ærlig med deg, er jeg ikke enig med meg selv heller. Spesielt ikke siden jeg for litt siden skrev et innlegg om hvor dårlig gjort det er å disse Voe for suksessen hun har. Dette ble skrevet i ren frustrasjon over Biebers ekstreeeemt fengende låt (eller refreng), som klistrer seg fast i hjernebarken etter å ha hørt den én gang. Jeg blir GAL!!! Jeg virkelig hater at folk går rundt å plystrer på den, rett og slett fordi jeg har hørt den så mange ganger. Selvfølgelig har jeg ingenting imot JB, jeg er ikke en sånn person som går rundt og hater folk. Men når jeg skriver blogg, overdriver jeg ofte for å gi ordene mer slagkraft. Håper du ser den? Jeg unner JB alt i hele verden. Jeg vet svært lite om ham, har bare hørt den ene sangen der, og visste ikke at det var en ?trend? å hate ham.

Syns det er kult at du sier fra, og kommentaren var ikke tåpelig i det hele tatt! Både Justin og Twilight er jo på toppen av alt, så det er ikke rart de får hatgrupper og diverse ;) Samme gjelder for så vidt Voe og alle andre som blir megapop.

Meru

20.jul.2010 kl.20:47

Kos deg! Tiden framover kommer til å gå kjempe fort:D

mria

20.jul.2010 kl.21:27

Kjøp i såfall first price nudler! Det er mye billigere enn boks-nudlene! Du burde også skjære opp brødet i sånn maskin på butikken, oppbevare det i kjøleskapet og heller riste det når du skal spise det, for da holder det en hel liten evighet! :) Men generelt, hva angår fattig student, så kan jeg anbefale det meste av first price produkter! ;) Lykke til!

Kristine

21.jul.2010 kl.10:35

Lykke til! Det er herlig å flytte hjemmefra, endelig få bestemme selv, samtidig som om det er så fryktelig godt å komme på besøk hjem.

Elin

24.jul.2010 kl.01:49

Å studere er kjempemoro! Jeg har selv to utdanninger bak meg, og må innrømme at jeg innimellom leker med tanken om å ta enda flere fag, men så var det de pengene... Det er dyrt å studere, man merker det når studielånet skal betales. Akkurat nå nyter jeg av å bo i Finnmark og av at jeg får avskriving på studielånet (det er 10% eller maks. 25000 i året, og med mitt store lån får jeg naturlig nok 25 000 i året). Nok om det.
Nyt tiden som student!

Caroline

24.jul.2010 kl.16:02

SV: Herlig kommentar fra deg! Og ja, Pocahontasfilmen har faktisk en dyp moral om å ta vare på jorden vår.

Skriv en ny kommentar

hits