Sneak peek i mitt nye liv som Oslo-jente

Hei! I dag er det to uker siden jeg flyttet til Oslo. Den første uka hadde jeg besøk av Louise, og fra fredag til søndag av Rosmari også. Det var godt å ha med meg noen jeg kjenner så ikke alt ble nytt på en gang. Litt tilfeldige bilder:


Vi var en tur på Aker brygge. Det var vi senere i uka også, men det snakker vi ikke om, hehe.Vi hadde photoshoot foran rådhuset.


Og vi spiste mat som ser ekkel ut, men som faktisk er utrolig godt! Det er osteburger i pitabrød med chips ved siden av :)

På lørdag dro vi på shopping. Da dro vi blant annet innom Neo Tokyo på Arkaden. Da fant vi disse supersøte kosedress-lignende kostymene, og måtte jo prøve dem:
Noen spurte etter bilder av leiligheten. Vel, jeg bor på studenthybel, så leiligheten min er mer.. et rom. Som ser slik ut:

Det er lite, men stort nok for meg.


Jeg har jo tross alt en seng som er stor nok til både meg og bamsen min.


TVen, meg og Andrea (vi hang egentlig på veggen, men da vi datt ned innså jeg at gaffateip faktisk ikke er løsningen på alt) og den fine lampa jeg fikk av Char i bursdagsgave!


Skrivepult og klesskap.


Det regner på meg!


Badeandsamlingen min. (<3)


iCasper, min nye bestevenn! Jeg tror kanskje jeg skal skrive et eget innlegg om han, fordi han er så fin.

Da er det egentlig ikke så mye mer å vise. Jeg kunne sikkert tatt bilde av fellesområdene også (kjøkken, toalett og bad), men jeg tør ikke i tilfelle de jeg bor med ser meg. Jeg kjenner de ikke enda, så de er skumle.

Litt tilfeldige opplysninger om min tilværelse i Oslo:
- Jeg kjøpte meg en ny PC, som ikke funker som den skal. Får ikke logget meg inn på mail eller nettbank eller andre viktige ting. Det er veldig frustrerende, og hindrer meg blant annet i å vaske klær.
- Jeg glemte lommeboka mi i flyttebilen, så de første dagene mine var jeg blakk og sulten, for jeg hadde ikke kjøpt noe mat enda.
- Jeg låste meg ute den andre dagen min i ny hybel. Enda godt jeg bor i første etasje så vi kunne klatre inn vindu.
- De to siste dagene har jeg sett omtrent 830 minutter med Buffy the Vampire Slayer og 4-5 timer film. Jeg har vært blakk skjønner dere, så har bare vært hjemme.
- Det har også vært fadderuke nå. Universitetet er stort og skummelt. De på faddergruppa mi virker hyggelige. Vi festet i noen dager.
- Jeg har sluttet å røyke! (OK da, foreløpig kan jeg vel ikke konkludere med noen ting, siden jeg bare har vært røykfri i tre dager, men jeg har troa :))

Har dere det fint?

7 kommentarer

Louise!

22.aug.2010 kl.16:58

Savner deg og den alt for store leiligheten din ;)
Louicious ;*

Enea

22.aug.2010 kl.18:48

Nydelig! :) <3

Elise

22.aug.2010 kl.20:19

Så bra at det foreløpig ser ut til å gå fint, Ida! Masse lykke til med røykeslutt, å få venner og med å studere :-)

The Sexpert

22.aug.2010 kl.22:31

I rub my duckie.

Speilvendt

25.aug.2010 kl.23:05

Å herreguuuuuuuuuud, jeg vil ha et sånt kostyme!!!!!!! Supercute!! Husker du hvor mye de kosta? I want!

Ida Stalder

25.aug.2010 kl.23:28

Speilvendt: Husker ikke :( Men tror de er ganske dyre, sånn rundt 1000 kroner eller noe. Men ja, de er kjempesøte! Og de hadde mange andre også, som Hello Kitty (men den hadde de bare i barnestørrelse). Også var de veldig deilige å gå med også :D

Renate - MakeupbyRenate

31.aug.2010 kl.10:33

Oi, helt lik hybel en venninne av meg bodde i før :p

Skriv en ny kommentar

hits