Ting jeg liker med bloggverdenen

For en god stund tilbake skrev jeg et innlegg om ting jeg ikke liker med bloggverdenen. På tross av at denne listen er ganske lang, fortsetter jeg å blogge. Og for noen dager siden, 25 september, fylte faktisk bloggen min ett år. Så det er da noen ting jeg liker med bloggverdenen. Her er noen av dem.

Folk som kommenterer blogger

Å kommentere er noe vi ofte er dårlige på. Jeg følger mange blogger, og selv om jeg liker det jeg leser er jeg ofte dårlig på å kommentere. Vi burde være flinkere til å fortelle om det når vi ser noe vi liker, det betyr mye for en blogger å få tilbakemelding.

Bloggere som gir hjelp og tips

Jeg liker blogger som har sin eneste funkjson å hjelpe andre. For eksempel bloggen Ikke slik, men slik som blogger om skrivetips til gryende forfattere. Jeg liker også når bloggere legger ut innlegg med tips til ulike ting. Det er fint og nyttig. Eksempler på slike innlegg er dette, dette og dette.

Å linke til andre blogger

Dette er noe jeg kan bli bedre til. Jeg har tenkt å lage meg en linkeliste her på bloggen, så snart jeg får til det tekniske (den menyen jeg har på toppen er søren ikke enkel å ha med å gjøre!). Men det å tipse om eller linke til andre blogger er viktig for å gi folk mulighet til å oppdage nye, gode blogger. Dessuten betyr det mye for bloggeren du linker til. Jeg ble for eksempel overlykkelig da jeg så at min yndlingsblogg Flinke Piker linker til meg.

Bloggere som bryr seg om leserne

Jeg elsker når bloggere som er relativt store tar seg tid til å svare på kommentarer og ta vare på leserne. Flinke Piker, Ida Speilvendt, Ulrikke og Sofsen er gode eksempler på dette. Det er mye gøyere å følge en blogg når man kan ha en dialog med bloggeren.

Folk som legger arbeid i bloggen

Alle bloggere gjør jo dette til en viss grad, men det er noen som virkelig går inn for å ha en bra blogg, og dermed legger mye tid og arbeid i inneggene. Du merker fort på en blogg hvem som virkelig bryr seg og ikke.

Det er sikkert en del ting jeg ikke har tatt med her, men dette er hvertfall noen av tingene som gjør det verdt å blogge og lese blogger. Skriv gjerne en kommentar om du har noe å legge til!

8 kommentarer

Enea

30.sep.2010 kl.15:01

En super ting er blogger som gjør deg glad! DU er et supert eksempel på det, med skjønne muffinsbilder og uplifting quotes og morsommme kryssting blant annet :D En annen happy-blogg er 1000awesomethings.com, den får deg til å være glad for de små fine tingene i livet :)

Btw, jeg liker ikke headerbildet ditt, det er for upersonlig :( Sorry!

Nuss <3

Ida Stalder

30.sep.2010 kl.15:57

Enea: Aww, takk :D Jeg likte den bloggen, den er AWESOME! (enda jeg haater det ordet).

Jeg er ikke noe flink på å lage headere, og denne bare slang jeg sammen fort fordi det var for deprimerende å ha sommmertema på bloggen når høsten kom. Har du forslag til hvordan headeren burde være? :)

Dantè Caballero

30.sep.2010 kl.21:09

Bare så du vet det, er bloggen din en av fem blogger jeg følger fast med på. Keep it up. Jeg blir alltid glad av å lese det du skriver : )

~Dantè

Ida Stalder

30.sep.2010 kl.23:39

Dantè Caballero: Tuusen takk, det er utrolig hyggelig å høre!

Enea

01.okt.2010 kl.11:07

Haha, nei, jeg har selvfølgelig ingen anelse om hva jeg prater om. Men sommerbildet var jo supert, så kanskje noe i den stilen, bare høst liksom? Jeg vet virkelig ikke :P

+ Jeg digger at alle sexbloggene jeg (og sikkert du) leser, leser bloggen din :D

Ida Stalder

01.okt.2010 kl.11:34

Enea: Skal prøve å få til noe nå i helga ;)

Haha, jeg digger det jeg og! Det er takket være flinke piker vet du!

Tiril

21.okt.2010 kl.22:56

DA kan jeg anbefale deg en skikkelig bra blogg som tilfredstiller ALLE de punktene:) www.eliseharila.blogspot.com! Det er den eneste bloggen jeg liker å lese hvertfall:)

Maria

27.okt.2010 kl.17:45

jeg liker at det er så åpent og dialogbasert! også liker jeg at en blogg er som mennesker, en kan finne allslags blogger og temaer, og de viser litt av personen bak:)

Skriv en ny kommentar

hits