Linker

Mine favorittbloggere

Det er på tide jeg får til en ordentlig linkeliste, jeg som leser så mange blogger! Jeg tenkte å lage en litt omfattende en, for det er så mange bloggere som fortjener ekstra ros og besøk!

Ida Speilvendt - www.speilvendt.org
Ikke bare har Ida et fantastisk fint navn, men hun har også en fantastisk blogg! Innleggene er gjennomtenkte, velskrevne og underholdene. Absolutt verdt å sjekke ut! Jeg har dessuten fått æren av å møte Ida i levende live, og hun er bare herlig.

Sofsen - www.sofsen.com
Dette var den første bloggen jeg falt for. Bloggen som fikk meg til å innse at en blogg kan være så mye mer enn bare babling om hverdagen, som jeg selv drev med på den tiden. Sofie er reflektert. smart, kritisk, morsom og ikke minst en utrolig skribent. Her er det kvalitet i hvert avsnitt. Hun er dessuten en veldig dyktig standupkomiker (ja, jeg har møtt henne in person også, vet jeg er sykt heldig!).

Flinkepiker - www.flinkepiker.org
Disse flinke pikene har fått mye publisitet i det siste, noe de virkelig fortjener. Bloggen deres er åpen, ærlig, og ikke minst hysterisk morsom. Samtidig kan man virkelig lære noe, om både seg selv og andre, av å lese bloggen. Når det kommer til sexblogger er det virkelig ingen som slår flinke piker. Dessuten har de skaffet meg mange lesere ved å linke til meg!

Ulrikke - www.askforanswers.nu
Dette er virkelig en fantastisk blogger. Hun er en stor inspirasjonskilde for meg, og uansett hvor dårlig humør jeg er i forlater jeg alltid bloggen hennes med et lite smil om munnen. Hun er forbildet mitt når det kommer til skriving, for hun er utrolig flink. Nydelig blogg alle burde ta en tur innom!

Maren - www.gietlitevink.blogspot.com
Her har du bloggen uten bilder og kun tekst, men fy faen for noen tekster det er. Jenta kan virkelig skrive! Noen ganger blir jeg bare sittende å måpe etter å ha lest et innlegg, for jeg kan ikke forstå hvordan en jente på min alder kan være så dyktig.

Andre fine blogger:

www.1000awesomethings.com
www.andreatrovi.blogg.no
www.icarroi.com
www.eliisesblogg.wordpress.com
www.eirikavvik.no
www.ikkeslik.wordpress.com
www.imgoingtotheant.blogspot.com
www.kar.blogg.no
www.kjerstiantonsen.blogg.no
www.kristinakvaale.wordpress.com
www.lielielie.blogg.no
www.linniiie.com
www.mewkid.blogg.no
www.noraausstad.blogg.no
www.norske-hemmeligheter.blogspot.com
www.postsecret.blogspot.com
www.sexpert.blogg.no
www.thelateparade.net
www.tinyartdirector.blogspot.com
www.verdengjennombilder.blogspot.com

15 kommentarer

Veronica

15.nov.2010 kl.17:12

Mange fine bloggere her, så jeg skal sjekke ut resten! Men tror det er en feil i lista di? Kar.blogg.no linker til kjersti antonsen.

Heidi

15.nov.2010 kl.17:32

For en kjeme fin forandring av siden =)

Jeg synes alltid det er kjekt med linker, da finner jeg alltid mye nytt å lese på =)

Ida Stalder

15.nov.2010 kl.19:53

Veronica: Oi, det var feil ja. Det skal være rettet opp nå, takk for at du sier fra :)

Maria

15.nov.2010 kl.22:06

yay! linklove! Takk for at du linka meg daa(rørt)

Liker bloggen din veldig:D

Carina

16.nov.2010 kl.15:54

Kjenner til mange av disse bloggerne fra før av, men mange jeg ikke har vært innom før også. Skal absolutt ta en titt! Og tusen takk for linklove <3

sv: Og ja, du MÅ lese denne når eksamenstiden er over :D

Caroline

16.nov.2010 kl.16:52

SV: Vi skal bruke bilder i redaksjonssiden, for å presentere redaksjonen.

Ulrikke

16.nov.2010 kl.22:50

Åh, kjære deg! Du aner ikke hvor glad jeg ble av å lese dette! Tusen takk for fantastiske komplimenter! :D

Mathilde

19.nov.2010 kl.21:31

Kul blogg:)

Kristina Kvåle

20.nov.2010 kl.12:18

mange fine bloggarar her, nokon følger eg frå, men skal verkeleg ta ein titt på dei andre! :) tusen takk for linklove! :)

Speilvendt

22.nov.2010 kl.15:29

Tusen takk, Ida! Du er bare herlig. At du liker blogger som min, Sofsen, Ulrikke etc, viser jo bare at du har HJERNE og HJERTE. Hihi. LOVE U!

The Sexpert

24.nov.2010 kl.13:45

Du får inviterer meg da vettu :P

Flink pike

24.nov.2010 kl.19:58

Svar: Har jeg tatt hele konseptet til Flinke Piker ved å starte en sexblogg? Jeg håper da inderlig at det er plass til fler enn èn blogg i hver kategori her på blogg.no. Jeg har vært innom bloggen deres maks 5 ganger, og alle innleggene mine er 100% egenkonstruerte. Det eneste jeg kan forstå at du sikter til er profilnavnet mitt, og synes det dermed er litt drøyt å påstå at jeg har tatt hele konseptet deres.

Flink pike

24.nov.2010 kl.21:45

Svar: Okei. For det første så kan jeg ikke komme på så ekstremt mange andre måter å drive en sexblogg på. Hva tror du folk vil lese om på en sexblogg, om ikke tabulagte temaer og svar på spørsmål mange lurer på? Jeg har heller ikke kopiert et eneste innlegg fra noen som helst annen sexblogg, ei heller idèen til noen av dem. Jeg innehar tilfeldigvis mye kunnskap om sex, noe jeg føler er verdt å dele med bloggverdenen ettersom altfor mange har altfor dårlig kunnskap om sex. Så det jeg nå står igjen med er din åpenbare irritasjon over at jeg kaller meg "Flink pike". Hvis det plager deg såå mye som du skal ha det til, gå og lag en videoblogg om det. Det er visst en trend nå.

Flink pike

25.nov.2010 kl.11:22

Svar: Haha, okei. Nå synes jeg det går litt langt. Men du får jo mene hva du vil. Jeg håper bare at alle andre som leser bloggen min ikke henger seg opp i hva jeg kaller meg, men heller ser kvaliteten i innleggene mine, og får utbytte av det :-) Det er tross alt det bloggen min dreier seg om. Profilnavnet utgjør hva, sånn ca 10% av bloggen? Anbefaler deg å lese gjennom innleggene mine jeg søta, og se om du finner noe du liker der.

Flink pike

25.nov.2010 kl.21:34

Svar: På ingen måte, tar imot konstruktiv kritikk selv om jeg ikke nødvendigvis er enig. Selvsagt :)

Skriv en ny kommentar

hits