Resultat av leserundersøkelse

Nå har jeg stengt leserundersøkelsen. Før jeg gir viser dere resultatene vil jeg bare si tusen takk til alle som deltok! Jeg fikk totalt 30 svar. Noen av svarene er selvforklarende, så derfor har jeg ikke skrevet en kommentar til dem. Da kan vi sette i gang!Dette var ikke akkurat et sjokk. Jeg har aldri gått bevisst inn for at dette skal bli en jenteblogg, men jeg skriver jo om ting jeg liker, som ofte er typiske jenteting.Hva driver du med?

På dette spørsmålet svarte de fleste av dere skole og studier. Noen av dere jobber og en av dere er visst leiemorder. Koselig :)Det er gøy å vite at vi er ganske like når det kommer til interesser! Noen liker også andre spennende ting, som musikk, mat, dans og turn. Og selvfølgelig også noen andre ting!'
Hvordan oppdaget du bloggen min?

Her svarer de aller fleste av dere at dere oppdaget bloggen min gjennom flinkepiker eller andre bloggere som har linket til meg. Noen av dere har havnet innpå den tilfeldig, og noen fordi dere kjenner meg.


13 av dere har oppgitt at dere følger meg gjennom bloglovin, noe som vil si at det er 16 stykker som følger meg på bloglovin som ikke har tatt undersøkelsen. Shame on you! Et par av dere følger ikke bloggens fast, og resten av dem følger meg gjennom bokmerke/link eller ved å huske adressen min.

Jeg liker at de fleste av dere syns bloggen oppdateres passe ofte. I kommentarfeltet under hadde en del av dere skrevet at jeg burde oppdatere når jeg har noe å komme med, mens noen vil jeg skal oppdatere hver dag (og to ganger på søndager, som en skrev, så søtt). Jeg kommer nok ikke til å klare å oppdatere hver dag, men jeg skal prøve å få skrevet i hvert fall et par innlegg i uka!

Det er dette som virkelig er moro! Den kategorien som fikk flest stemmer var fine ting, og det er bra, siden det er det hele bloggen min bygger på. Resten var sånn ca jevnt fordelt, og det vil si at jeg kommer til å fortsette omtrent som jeg gjør nå.

Så koselig at de fleste av dere liker alt jeg skriver! Noen av dere vil at jeg skal blogge mindre om enkelte ting, men det er så få av dere at jeg sannsynligvis ikke kommer til å gjøre store endringer på bloggen.

Er det noe du savner på bloggen?

De fleste av dere savner ingenting. En av dere savnet linkeliste, som jeg har laget nå. Også er det de av vennene mine som leser bloggen min da, som ber om mer bilder av seg selv her. Men hallo, jeg blogger om fine ting. Bilder av dere har ingenting å gjøre her (neida, love you <3).

Beskriv bloggen med en setning.

Å. Her skrev dere så mye superfint at jeg ble helt satt ut. Tusen takk for alle fine ord! Det gir meg mye inspirasjon til å blogge mer (er det ikke litt morsomt at jeg blogger om ting som inspirerer meg, også skriver dere at bloggen min er inspirerende, noe som virkelig inspirerer meg til å blogge mer om min inspirasjon og inspirere dere enda mer? Det er en stor, evig inspirasjonssirkel, haha!). Men virkelig, folkens. Tusen takk!

Er det noe annet du vil legge til eller spørre om?

Her skrev dere også mange fine ord. Takk! En av dere lurte på om jeg bruker mye tid foran dataen hver dag. Svaret er ja. Jeg bruker umenneskelig mye tid foran PCen. En annen spør om hvordan jeg klarer å være så kreativ, og få alt til å virke så vakkert. Det er litt vanskelig å svare på. Slik jeg ser det får jeg ikke ting til å virke vakkert, det er vakkert fra før av, og jeg bare påpeker det. Og når man har den innstillingen om at alt i verden er helt utrolig vakkert, er det vanskelig å ikke bli inspirert og kreativ.

Så igjen; tusen takk for at dere deltok! Dere er fantastiske, alle sammen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits