De fem beste julekalenderne på nett

Dagens juleting er en anbefaling av de julekalenderne rundt om på nettet som jeg deltar på. Jeg er med i mange, for det er jo alltid gøy å vinne fine ting, og disse fem er de jeg liker best. Egentlig er det litt dumt av meg å dele dette med dere, da det blir mindre sjanse for at jeg vinner jo fler som er med, men det er jo jul; tiden for å dele gleder!

1. Roskilde festivals julekalender
Her kan man vinne billetter til Roskilde 2011. Jeg var på Roskilde i 2009, og ELSKET det. Billettene blir desverre dyrere og dyrere for hvert år, så å vinne en hadde absolutt ikke gjort meg noe.

2. Voes julekalender
Jeg leser ikke bloggen til Voe, men kalenderen deltar jeg i! Hun er tross alt Norges største blogger, så hun har nok blitt sponset med mange fine produkter i kalenderen.

3. NSBs julekalender
Premiene de deler ut her er reiser for inntill 1000 kroner. Nå som mange av vennene mine har flyttet litt rundt om i landet vil jeg veldig gjerne besøke dem noen ganger, så å vinne en togtur til for eksempel Bergen eller Stavanger hadde absolutt ikke gjort meg noe! Man kan også vinne en opplevelsespakke.4. Kondomeriets julekalender
Det er ingen hemmelighet at jeg er singel. Å vinne et produkt fra kondomeriet hadde dermed ikke vært så ille...5. Blogg.no's julekalender
Her kan man nok vinne mye fint! Det virker hvertfall slik på de premiene som har vært hittil; en mobiltelefon og sjokolade og sjokoladespa.Jeg deltar også i disse:
Kvinneguidens julekalender
Twilight julekalender

Har du noen tips til andre julekalendere jeg kan delta i?

5 kommentarer

Vibeke

02.des.2010 kl.20:03

Du kan jo alltids prøve lumosnorge.no sin julekalender, eneste jeg deltar i på nett. Jeg vet ikke om de liker Harry Potter, men hvis du gjør det passer den kalenderen perfekt : )

Veronica

02.des.2010 kl.20:17

Jeg deltok i 40 stykker i fjro, men etterhvert kuttet jeg ned når jeg så at premiene egentlig bare var kjipe eller det var sånn ekstremt vanskelige "leit opp og les en tre-siders artikkel for å finne svaret".

Jeg fant dem vel via www.konkurransenett.no (mener det er rett addresse). Skal sjekke ut kvinneguiden og kondomeriet, de pleier å være ok! Er selv med på www.filmweb.no og http://nordby.maximat.se/nordby/butikken/julekalender/ (altså en av matbutikkene på nordby i sverige, aner ikke om de andre butikkene har der, var denne jeg fikk i epost vetrfall)

Ida Stalder

02.des.2010 kl.21:41

Takk for tips, begge to :)

Maria

02.des.2010 kl.23:05

oooh. takk for tips:)

Plosiv

19.des.2010 kl.11:02

Hvis du bor i nærheten av StrømmenStorsenter, har de en kul julekalender hvor det blir gitt bort gaver for over 130.000 kr i desember.

Nissens hjelper Vims har vimset til årets kalender slik at feil produkter ligger i feil butikker over hele senteret, f.eks har det ligget alpinpakke på Nille, PS3 på Ark og en dag skal det vimses bort en diamantring til 71.000 kr!

Skriv en ny kommentar

Ida Stalder

Ida Stalder

19, Porsgrunn

Jeg har mange ting jeg liker eller mener noe om. Denne bloggen laget jeg sånn at jeg kan vise dere disse tingene.

bloglovinKategorier

Arkiv

hits