Å pakke inn gaver

(Planen var egentlig å blogge en juleting hver dag i adventstiden. Det gikk jo ganske dårlig kan man si. Jeg skylder på tekniske problemer og eksamensstress. MEN; nå har jeg juleferie, så da blir det mye blogging!)

Er det noe jeg virkelig ikke liker med jula, så er det å handle julegaver. Det er vanskelig, stressende og kjedelig på samme tid. Det å pakke inn gavene, derimot, er veldig moro! Jeg tenker alltid at jeg vil pakke dem inn veldig fint, men de ender som regel med å bli veldig vanlige. Det er fremdeles gøy. Her er noen fine bilder som gir meg skikkelig lyst til å pakke inn masse gaver:Bilder//Weheartit.com

2 kommentarer

Veronica

11.des.2010 kl.17:00

jeg og blogger om pakker idag hehe, har hivd meg på miljøvennlig-bølga og bruker gråpapir og fin pynt jeg! Klart flotte farger er fint, men enkelt og søtt er minst like fint!

Og å handle gaver er et reint helvete - jeg prøvde igår. Uff. To butikkbesøk til før jul: Postlegge gavene (det er jo teknisk butikk det og), og storhandel før jul. Jeg handler massemassemasse mat, fryser ned og planlegger godt, så slipper jeg stort sett å handle så mye mellom siste uka før jul og første uka i januar... akkurat folk er totalt i dommedagsmodus. Handler stille og greit en dag det ikke er kaos jeg.. :)
kjempefin blogg!:)

Skriv en ny kommentar

hits