Å pakke inn gaver

(Planen var egentlig å blogge en juleting hver dag i adventstiden. Det gikk jo ganske dårlig kan man si. Jeg skylder på tekniske problemer og eksamensstress. MEN; nå har jeg juleferie, så da blir det mye blogging!)

Er det noe jeg virkelig ikke liker med jula, så er det å handle julegaver. Det er vanskelig, stressende og kjedelig på samme tid. Det å pakke inn gavene, derimot, er veldig moro! Jeg tenker alltid at jeg vil pakke dem inn veldig fint, men de ender som regel med å bli veldig vanlige. Det er fremdeles gøy. Her er noen fine bilder som gir meg skikkelig lyst til å pakke inn masse gaver:Bilder//Weheartit.com

2 kommentarer

Veronica

11.des.2010 kl.17:00

jeg og blogger om pakker idag hehe, har hivd meg på miljøvennlig-bølga og bruker gråpapir og fin pynt jeg! Klart flotte farger er fint, men enkelt og søtt er minst like fint!

Og å handle gaver er et reint helvete - jeg prøvde igår. Uff. To butikkbesøk til før jul: Postlegge gavene (det er jo teknisk butikk det og), og storhandel før jul. Jeg handler massemassemasse mat, fryser ned og planlegger godt, så slipper jeg stort sett å handle så mye mellom siste uka før jul og første uka i januar... akkurat folk er totalt i dommedagsmodus. Handler stille og greit en dag det ikke er kaos jeg.. :)
kjempefin blogg!:)

Skriv en ny kommentar

Ida Stalder

Ida Stalder

19, Porsgrunn

Jeg har mange ting jeg liker eller mener noe om. Denne bloggen laget jeg sånn at jeg kan vise dere disse tingene.

bloglovinKategorier

Arkiv

hits