juni 2010

Hovefestivalen, here I come!

I dag reiser jeg til Hovefestivalen i Arendal. Jeg har planer om å:

- Drikke meg full hver dag
- Møte nye mennesker
- Se Muse, Paramore og Lars Vaular (blant annet)
- Slappe av i sola
- Oppdage ny musikk
- Få tre nye festivalarmbånd til samlingen jeg har på armene mine
- Kjenne på den gode, unike festivalstemningen
- Gjøre masse tullete ting
- Nyte livet på sitt beste med gode venner

Jeg har også planer om å gjøre ting jeg gjorde på Hove i 2008:


Slappe av i det rosa teltet mitt, som er med i år også! Men det er desverre ikke den uberkule paraplyhatten min.


Røyke i teltet, selv om jeg ikke har planer om at det skal regne som det gjorde denne dagen her!


Være bunny! Ørene er med i år også, men denne gangen er jeg ikke utkledd alene: Jeg har med meg en djevel og en prinsesse ;)


Møte kjendiser, selv om denne gangen satser jeg på å møte kulere folk, for eksempel bloggeren Linnie!


Få meg et sjenkebånd, lovlig denne gangen!


Bruke altfor lang tid på å sminke meg, selv om vi tross alt er på festival.


Høre på musikk fra iPoden min med min brors høyttalere (selv om begge to riktignok er byttet ut med nyere modeller).


Ha naschpiel rundt graven til en død måke. (Når jeg tenker meg om kan jeg kanskje stå over akkurat denne...)


Se helt forferdelig ut, men allikevel ha the time of my life med de beste menneskene!

Be there or be square! Snakkas!

Quote #39

"God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference."

- The serenity prayer

The end...

I kveld er det over. Sånn offisielt altså. Tre år med medier og kommunikasjon er over. Tretten års skolegang er forbi. Fra i kveld av vil det være fortid. Rektor vil si noen ord og ønske oss lykke til videre, og så er enda et eventyr over. Neste stopp er den store verden.

Det er fryktelig rart, trist, skummelt og spennende. Vi går alle ulike veier. Noen skal ut i lære, noen skal i militæret altfor langt vekk og noen blir igjen i Telemark. Selv skal jeg til Oslo i tre år, og hvem vet hva som skjer etter det? Én ting vet jeg: En del av meg kommer alltid til å bli liggende igjen på Porsgrunn videregående skole.

Jeg kommer til å savne stedet. Elevne, lærerne, kantina. Faen, jeg kommer til å med til å savne vaktmesteren. Jeg kommer til å savne røykehjørnet, de solfylte dagene på plenen utenfor BI, auditoriet vi har sett så altfor mange filmer i. Jeg kommer til å savne bibliotekaren, grøt i kantina på fredager og alle de interne spøkene våre. Jeg kommer til å savne alt.

I kveld må jeg gå rundt på alle mulige nettsamfunn jeg er med i og endre informasjonen om meg selv. Jeg er ikke lenger "En jente på atten år som går på medier og kommunikasjon på Porsgrunn videregående". Fram til jeg eventuelt blir akseptert på universitetet vil jeg bare være Ida. Og jeg vet ikke helt hva jeg synes om det.


Bildet er fra Poscar 2009, et av de beste minnene fra mine tre år. Vi lagde et helvetes bra show etter mange uker slit. Etterpå var vi lykkelige og fornøyde (og fulle). Jeg kommer aldri til å glemme dere. Takk for alle minnene.

The end.

Quote #38

"Be yourself. Everyone else is already taken."

- Oscar Wilde



Bilde//Weheartit

Vet du hva jeg liker best med søndager?

Å logge meg inn på Bloglovin, og se at PostSecret har postet innlegget Sunday Secrets. Det har blitt et slags ritual for meg; jeg sparer alltid det innlegget til sist. Post Secret er en blogg som legger ut postkort folk har sendt inn med deres hemmeligheter på.

Av en eller annen grunn er det utrolig befriende og fredfullt å lese andres hemmeligheter, felle noen tårer, le litt for meg selv og deretter gå videre med dagen. Det roer ned fyllenervene.

Sjekk ut www.PostSecret.com, eller les flere hemmeligheter på www.Postsecretarchive.com.







Bilder//Postsecret

My little pony - filmstjerner

Jeg blogget disse på den gamle bloggen min også. Jeg syns de fortjente en plass i kategorien fine ting siden de er så søte.















Bilder//Ohnotheydidnt

Eventyrferd i Hardanger



Skoleprosjekt jeg skulle ønske jeg hadde hatt enda mer tid på, så jeg kunne ha gjort det ordentlig. Copyright Ida Stalder.

5 uvanlige tatoveringsmetoder

I dag har jeg leita over hele internett etter spesielle tatoveringer, og jeg fant masse spennende. Bare se:

5. Korssting-tatovering

Her er det egentlig kun motivet som er spesielt. Det er en tatovering som ser ut som et korsstingbilde. For dere som ikke vet det er jeg korsstingfrelst, så jeg syns denne er veldig fin. Orginal er den i hvert fall!




4. Amanda Wachob tatoveringer

Amanda Wachob er en tatovør, eller skal jeg si kunstner, som lager tatoveringer som de du ser under. Det ser ut som malingsøl og det kan diskuteres hvorvidt det er fint eller ikke, men hun er i det minste nyskapende!




3. Bloodline tattoos

Dette er tatoveringer som er laget av renset vann istedenfor blekk, og dette gjør at tatoveringen ikke er permanent. Det er da vanlig å ta et symbol som betyr noe for deg, siden meningen er at kroppen skal ta inn symbolets energi mens tatoveringen går vekk.




2. Blacklight tattoos

Disse tatoveringene syntes kun under UV-lys. Det ser veldig kult ut, men det er litt diskusjon om hvorvidt det spesielle blekket de bruker er godt for kroppen og hvor lenge det vil vare. Dessuten er det jo litt kjipt å bruke masse penger på en tatovering som du kun kan se i spesielt lys...




1. Elektroniske tatoveringer

Denne vet jeg ikke om jeg klarer å forklare. Jeg aner heller ikke hvordan det funker. Det jeg vet er at dette er tatoveringer som beveger seg rundt på kroppen ettersom hvor du tar på dem. Her kan du se en video hvor du ser hvordan det ser ut. Den er i det minste en verdig vinner på listen av uvanlige tatoveringer!



Kunne du tenkt deg noen av disse tatoveringene?

Quote #37

"Life is like riding a bicycle; in order to keep your balance, you must keep moving."

- Unknown



Bilde//Weheartit

Perverse kaker

I går blogget jeg om vakre kaker, men de morsomste og mest perverse har jeg spart til i dag. Ikke for små barn det her, med andre ord!



















Bilder//Stewpig.com//Cslacker.com//Nookyseroticbakery.com

Vakre kaker du aldri hadde klart å spise!

Noen typer mat er det umulig å spise, rett og slett fordi det ser så søtt/pent ut. Jeg har blogget om vakre cupcakes før, og nå er det kakene sin tur! Jeg hadde aldri klart å spise noen så fine kaker som dette.





































Bilder//Stewpig.com

Anbefaling: Contrariwise.org

Contrariwise er en blogg som dreier seg om literary tattoos, eller litterære tatoveringer om du vil: Tatoveringer som er inspirert av bøker, sanger, dikt osv.

Det er ingen hemmelighet at jeg liker tatoveringer, og heller ingen hemmelighet at jeg liker litteratur, så jeg har lenge visst at min neste tatovering skal ha med litteratur å gjøre. Da er denne bloggen en stor inspirasjon, med mange vakre tatoveringer og vakre ord.

Det gir meg også gåsehud å tenke på at noen forfattere skriver så bra at folk er villig til å feste ordene på huden i all evighet.


Denne jenta klarte ikke bestemme seg for étt sitat, så da valgte hun heller å tatovere hele alfabetet.


Vet du om noen andre bra tatoveringsblogger?

Bilde//Contrariwise

Quote #36

"Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end."

- Unkown



Bilde//Weheartit

Grunner til å ikke kjøpe vann på flaske!

Jeg følte for å dele denne med dere. Jeg har lenge vært i mot flaskevann, mest på grunn av at det blir unødvendig miljøforurensing av å produsere flaskene. Her fikk jeg mange nye argumenter, og kanskje noe å tenke på neste gang du kjøper vann på flaske?



Pleier du å kjøpe flaskevann? Fikk denne deg til å endre mening?
hits