november 2010

You hold my hand, and it's better than love

Veldig mange av dere svarte på undersøkelsen at dere vil jeg skal blogge mer om fine ting. Så da tenke jeg at jeg kunne blogge om det fineste av alt, med en fin sang som hører til:

You save me from myself

You got my back when I need help

There's no one else in the world

And you will always be my girl

You will always be

You will always be

You will always be my girl

Resultat av leserundersøkelse

Nå har jeg stengt leserundersøkelsen. Før jeg gir viser dere resultatene vil jeg bare si tusen takk til alle som deltok! Jeg fikk totalt 30 svar. Noen av svarene er selvforklarende, så derfor har jeg ikke skrevet en kommentar til dem. Da kan vi sette i gang!Dette var ikke akkurat et sjokk. Jeg har aldri gått bevisst inn for at dette skal bli en jenteblogg, men jeg skriver jo om ting jeg liker, som ofte er typiske jenteting.Hva driver du med?

På dette spørsmålet svarte de fleste av dere skole og studier. Noen av dere jobber og en av dere er visst leiemorder. Koselig :)Det er gøy å vite at vi er ganske like når det kommer til interesser! Noen liker også andre spennende ting, som musikk, mat, dans og turn. Og selvfølgelig også noen andre ting!'
Hvordan oppdaget du bloggen min?

Her svarer de aller fleste av dere at dere oppdaget bloggen min gjennom flinkepiker eller andre bloggere som har linket til meg. Noen av dere har havnet innpå den tilfeldig, og noen fordi dere kjenner meg.


13 av dere har oppgitt at dere følger meg gjennom bloglovin, noe som vil si at det er 16 stykker som følger meg på bloglovin som ikke har tatt undersøkelsen. Shame on you! Et par av dere følger ikke bloggens fast, og resten av dem følger meg gjennom bokmerke/link eller ved å huske adressen min.

Jeg liker at de fleste av dere syns bloggen oppdateres passe ofte. I kommentarfeltet under hadde en del av dere skrevet at jeg burde oppdatere når jeg har noe å komme med, mens noen vil jeg skal oppdatere hver dag (og to ganger på søndager, som en skrev, så søtt). Jeg kommer nok ikke til å klare å oppdatere hver dag, men jeg skal prøve å få skrevet i hvert fall et par innlegg i uka!

Det er dette som virkelig er moro! Den kategorien som fikk flest stemmer var fine ting, og det er bra, siden det er det hele bloggen min bygger på. Resten var sånn ca jevnt fordelt, og det vil si at jeg kommer til å fortsette omtrent som jeg gjør nå.

Så koselig at de fleste av dere liker alt jeg skriver! Noen av dere vil at jeg skal blogge mindre om enkelte ting, men det er så få av dere at jeg sannsynligvis ikke kommer til å gjøre store endringer på bloggen.

Er det noe du savner på bloggen?

De fleste av dere savner ingenting. En av dere savnet linkeliste, som jeg har laget nå. Også er det de av vennene mine som leser bloggen min da, som ber om mer bilder av seg selv her. Men hallo, jeg blogger om fine ting. Bilder av dere har ingenting å gjøre her (neida, love you <3).

Beskriv bloggen med en setning.

Å. Her skrev dere så mye superfint at jeg ble helt satt ut. Tusen takk for alle fine ord! Det gir meg mye inspirasjon til å blogge mer (er det ikke litt morsomt at jeg blogger om ting som inspirerer meg, også skriver dere at bloggen min er inspirerende, noe som virkelig inspirerer meg til å blogge mer om min inspirasjon og inspirere dere enda mer? Det er en stor, evig inspirasjonssirkel, haha!). Men virkelig, folkens. Tusen takk!

Er det noe annet du vil legge til eller spørre om?

Her skrev dere også mange fine ord. Takk! En av dere lurte på om jeg bruker mye tid foran dataen hver dag. Svaret er ja. Jeg bruker umenneskelig mye tid foran PCen. En annen spør om hvordan jeg klarer å være så kreativ, og få alt til å virke så vakkert. Det er litt vanskelig å svare på. Slik jeg ser det får jeg ikke ting til å virke vakkert, det er vakkert fra før av, og jeg bare påpeker det. Og når man har den innstillingen om at alt i verden er helt utrolig vakkert, er det vanskelig å ikke bli inspirert og kreativ.

Så igjen; tusen takk for at dere deltok! Dere er fantastiske, alle sammen

Så tenner vi et lys i kveld

Så tenner vi ett lys i kveld, vi tenner det for glede.
Det står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi ett lys i kveld, vi tenner det for glede.Glede for at jeg er her i dag. Glede for at jeg er i live. For at jeg er så heldig å bo i Norge, og fordi jeg har så mange fantastiske mennesker i livet mitt. Glede for at jeg har muligheten til å være den jeg er, og gjøre det jeg vil. Glede for hver eneste dag hvor jeg kan smile, puste, le og gråte. Glede for at jeg lever. Ikke alle har det så bra som oss. Ikke alle har livet. Gled deg over de små tingene, og de store. Jeg tenner ikke bare et lys i kveld fordi det er første søndag i advent, men også for en barndomsvenn av meg som ikke lenger er blant oss. Jeg håper han føler glede, hvor enn han er nå.

Hvilke gleder tenner du et lys for i kveld?

Revolve in peace

Litt informasjon

1) PCen min har plutselig bestemt seg for å hate blogg.no, og lar meg ikke blogge. Jeg får skrevet innleggene, men ikke postet dem. Jeg håper dette problemet ordner seg snart, for jeg har bare denne ene PCen, og er ikke komfortabel med å blogge fra skolen.

2) Jeg har enda ikke stengt leserundersøkelsen min. Hvis du ikke har gjort det enda, har du mulighet til å delta i løpet av helga, så kommer jeg til å stenge undersøkelsen og skrive en liten oppsummering her på bloggen (hvis PCen min og blogg.no blir venner igjen, that is).

3) Jeg har opprettet en ny kategori, som jeg har valgt å kalle "Smågodt". Det er ofte jeg har lyst til å blogge bare ett bilde, eller en linje fra en sang, eller andre småting som jeg ikke helt klarer å plassere i de andre kategoriene. Så nå har jeg denne kategorien til å putte sånne ting i.

Så får vi krysse fingrene for at jeg snart kan blogge hjemmefra igjen..!

Linker

Mine favorittbloggere

Det er på tide jeg får til en ordentlig linkeliste, jeg som leser så mange blogger! Jeg tenkte å lage en litt omfattende en, for det er så mange bloggere som fortjener ekstra ros og besøk!

Ida Speilvendt - www.speilvendt.org
Ikke bare har Ida et fantastisk fint navn, men hun har også en fantastisk blogg! Innleggene er gjennomtenkte, velskrevne og underholdene. Absolutt verdt å sjekke ut! Jeg har dessuten fått æren av å møte Ida i levende live, og hun er bare herlig.

Sofsen - www.sofsen.com
Dette var den første bloggen jeg falt for. Bloggen som fikk meg til å innse at en blogg kan være så mye mer enn bare babling om hverdagen, som jeg selv drev med på den tiden. Sofie er reflektert. smart, kritisk, morsom og ikke minst en utrolig skribent. Her er det kvalitet i hvert avsnitt. Hun er dessuten en veldig dyktig standupkomiker (ja, jeg har møtt henne in person også, vet jeg er sykt heldig!).

Flinkepiker - www.flinkepiker.org
Disse flinke pikene har fått mye publisitet i det siste, noe de virkelig fortjener. Bloggen deres er åpen, ærlig, og ikke minst hysterisk morsom. Samtidig kan man virkelig lære noe, om både seg selv og andre, av å lese bloggen. Når det kommer til sexblogger er det virkelig ingen som slår flinke piker. Dessuten har de skaffet meg mange lesere ved å linke til meg!

Ulrikke - www.askforanswers.nu
Dette er virkelig en fantastisk blogger. Hun er en stor inspirasjonskilde for meg, og uansett hvor dårlig humør jeg er i forlater jeg alltid bloggen hennes med et lite smil om munnen. Hun er forbildet mitt når det kommer til skriving, for hun er utrolig flink. Nydelig blogg alle burde ta en tur innom!

Maren - www.gietlitevink.blogspot.com
Her har du bloggen uten bilder og kun tekst, men fy faen for noen tekster det er. Jenta kan virkelig skrive! Noen ganger blir jeg bare sittende å måpe etter å ha lest et innlegg, for jeg kan ikke forstå hvordan en jente på min alder kan være så dyktig.

Andre fine blogger:

www.1000awesomethings.com
www.andreatrovi.blogg.no
www.icarroi.com
www.eliisesblogg.wordpress.com
www.eirikavvik.no
www.ikkeslik.wordpress.com
www.imgoingtotheant.blogspot.com
www.kar.blogg.no
www.kjerstiantonsen.blogg.no
www.kristinakvaale.wordpress.com
www.lielielie.blogg.no
www.linniiie.com
www.mewkid.blogg.no
www.noraausstad.blogg.no
www.norske-hemmeligheter.blogspot.com
www.postsecret.blogspot.com
www.sexpert.blogg.no
www.thelateparade.net
www.tinyartdirector.blogspot.com
www.verdengjennombilder.blogspot.com

Verdens vakreste barn

Da jeg hadde fotoeksamen for to år siden fikk jeg i oppgave å lage en Cola-reklame til 60-70 åringer. Jeg bestemte meg derfor for å spille på nostalgi. Her er noen bilder jeg tok av niesa mi til den anledningen. Selv om jeg endte opp med disse bildene, syns jeg allikevel disse er verdt å dele. Sara er så nydelig.

10 sjekketriks du aldri bør bruke

1. If it's true that you are what you eat, I could be you by morning!
2. How do you like your eggs? Porched, scrambled or fertilized?
3. If your right leg was Thanksgiving and your left leg was Christmas, could I meet you between the holidays?
4. How about we play lion and lion tamer? You hold your mouth open, and I'll put my head in.
5. You've got 206 bones in your body, want one more?
6. Lets play Titanic, you'll be the ocean and ill go down on you.
7. Were you born on a farm? Cause you sure know how to raise a cock!
8. Would you like to try an Australian kiss? It is just like a French kiss, but down under.
9. The only reason I would kick you out of bed would be to bang you on the floor.
10. Your parents must be retarded, because you are special.

Kilde//Bypassfanpages.com
Bilde//Flickr

A man of words and not of deeds

A man of words and not of deeds
Is like a garden full of weeds
And when the weeds begin to grow
It's like a garden full of snow
And when the snow begins to fall
It's like a bird upon the wall
And when the bird away does fly
It's like an eagle in the sky
And when the sky begins to roar
It's like a lion at the door
And when the door begins to crack
It's like a stick across your back
And when your back begins to smart
It's like a penknife in your heart
And when your heart begins to bleed
You're dead, and dead, and dead indeed.

Bilde//Tumblr

(PS: Jeg har blogget dette diktet før, men følte for å gjøre det igjen)

Englestøv

Englestøv, fairy dust, glitter... Hva enn du liker å kalle det, så er det vakkert. Jeg har funnet fram en haug fine bilder dere kan kose dere med!
Trykk på bildene for å komme til kilden.

Leserundersøkelse

Vil dere høre noe som er litt skummelt? Jeg begynner faktisk å få en del lesere som ikke er vennene mine eller familien min (hei pappa!). Det er som sagt litt skummelt, men det er mest fint.

Jeg er på ingen måte en av landets største bloggere, faen heller, jeg er ikke en gang på mer enn 7 plass på topplista i Porsgrunn kommune, som ikke akkurat er verdens største sted. Men jeg har fremdeles flere lesere nå enn jeg noen gang har hatt før. Og dessuten har jeg veldig fine lesere, har jeg fått inntrykk av.

Så derfor vil jeg gjerne vite mer om dere og hva dere syns om bloggen min! Jeg setter stor pris på om du vil trykke på linken under og svare på spørsmålene, enten du er innom hver dag eller bare en gang i blant. Takk på forhånd :)

Trykk her for å komme til leserundersøkelsen.

Ps: Hvis du kjenner meg personlig og tar denne undersøkelsen, vennligst oppgi det i et av svarene ;)

Quote #46

"Art is the only way to run away without leaving home."

- Twyla TharpKilde//Tumbler

Thought questions

Thought questions er en side hvor de hver dag legger ut et nytt bilde med et nytt spørsmål. Spørsmålene er som regel ganske vanskelige å svare på, men ikke fordi de er vanskelige faktaspørsmål. De er vanskelige fordi du virkelig må tenke deg om når du svarer på dem.

Jeg pleier å sette av litt tid hver dag til å svare på dagens spørsmål for meg selv. Det er litt fint å kunne gå inn i seg selv noen ganger og kanskje til og med finne ut nye ting.Bilder//Thoughtquestions

Make a wish

Make a wish, place it in your heart. Anything you want, everything you want.Do you have it? Good. Now believe it can come true. You never know where the next miracle is gonna come from. The next smile, the next wish come true.But if you believe it is right around the corner, and you open your heart and mind to the possibility of it, to the certainty of it......you just might get the thing you're wishing for.The world is full of magic. You just have to believe in it. So make your wish. Do you have it?

Good. Now believe in it. With all your heart.

Sitatet er fra One Tree Hill.
Klikk på bildene for å komme til kilden.

Fornøyd.

I går var jeg veldig handy og kreativ: Jeg hang opp gardiner med gaffateip og spikret knagger med hårbørste. Resultatet? Overraskende bra, faktisk. Bare se:


Nei, dette er ikke et mislykka forsøk på å ta bilde av meg selv i speilet, men speilet henger på den ene kroken jeg var så flink og spikra inn.

Beklager crappy bilder, men autofokusen på kamera mitt er ikke så glad i meg om dagen!

Uansett. Speilet ble litt for langt ned, bildene ble skeive og hvem vet hvor lenge gardinene holder seg oppe, men jeg er fortsatt temmelig fornøyd med det jeg har fått til. Dessuten har jeg fått inn noen ekstra møbler, så hybelen ble plutselig mye koseligere.Det er fint å være fornøyd.

Har du gjort noe du er fornøyd med i det siste?

 

I am the who when you're calling "Who's there?"

.. I am the wind blowing trough your hair!

Dette innlegget kommer en dag for sent, fordi jeg var så utslitt i går etter å ha vært i dåp i mange timer at jeg sovnet klokken syv. Men før jeg sovnet rakk jeg å se den perfekte Halloweenfilm; The Nightmare Before Christmas.

Det er altså den perfekte filmen å se på Halloween eller i månedsskiftet Oktober/November. Det er masse god Halloweenstemning i den, samtidig som du får den første smaken av julestemning også. Sangene, karakterene, replikkene, temaet, alt i denne filmen er rett og slett fantastisk.Jeg regner med at de aller fleste har sett denne, men om du ikke har det så gå og gjør det !

hits