Tanker

Letmeshowyou flytter

Nå er jeg lei av blogg.no. Jeg er lei av at den ikke vil la meg publisere innlegg. Jeg er lei av nedetid, bugs og begrensninger. Jeg er lei av reklame og spamkommentarer.

Derfor har jeg kjøpt meg et eget domene. Bloggen er nå å finne på www.letmeshowyou.in. Den er fortsatt i startfasen; jeg må lære meg wordpress og ordne designet. Men det går seg nok til fort. Så det er altså derfra jeg kommer til å blogge framover, ikke her.

Håper dere følger meg videre på den nye bloggen!

www.letmeshowyou.in

Resultat av leserundersøkelse

Nå har jeg stengt leserundersøkelsen. Før jeg gir viser dere resultatene vil jeg bare si tusen takk til alle som deltok! Jeg fikk totalt 30 svar. Noen av svarene er selvforklarende, så derfor har jeg ikke skrevet en kommentar til dem. Da kan vi sette i gang!Dette var ikke akkurat et sjokk. Jeg har aldri gått bevisst inn for at dette skal bli en jenteblogg, men jeg skriver jo om ting jeg liker, som ofte er typiske jenteting.Hva driver du med?

På dette spørsmålet svarte de fleste av dere skole og studier. Noen av dere jobber og en av dere er visst leiemorder. Koselig :)Det er gøy å vite at vi er ganske like når det kommer til interesser! Noen liker også andre spennende ting, som musikk, mat, dans og turn. Og selvfølgelig også noen andre ting!'
Hvordan oppdaget du bloggen min?

Her svarer de aller fleste av dere at dere oppdaget bloggen min gjennom flinkepiker eller andre bloggere som har linket til meg. Noen av dere har havnet innpå den tilfeldig, og noen fordi dere kjenner meg.


13 av dere har oppgitt at dere følger meg gjennom bloglovin, noe som vil si at det er 16 stykker som følger meg på bloglovin som ikke har tatt undersøkelsen. Shame on you! Et par av dere følger ikke bloggens fast, og resten av dem følger meg gjennom bokmerke/link eller ved å huske adressen min.

Jeg liker at de fleste av dere syns bloggen oppdateres passe ofte. I kommentarfeltet under hadde en del av dere skrevet at jeg burde oppdatere når jeg har noe å komme med, mens noen vil jeg skal oppdatere hver dag (og to ganger på søndager, som en skrev, så søtt). Jeg kommer nok ikke til å klare å oppdatere hver dag, men jeg skal prøve å få skrevet i hvert fall et par innlegg i uka!

Det er dette som virkelig er moro! Den kategorien som fikk flest stemmer var fine ting, og det er bra, siden det er det hele bloggen min bygger på. Resten var sånn ca jevnt fordelt, og det vil si at jeg kommer til å fortsette omtrent som jeg gjør nå.

Så koselig at de fleste av dere liker alt jeg skriver! Noen av dere vil at jeg skal blogge mindre om enkelte ting, men det er så få av dere at jeg sannsynligvis ikke kommer til å gjøre store endringer på bloggen.

Er det noe du savner på bloggen?

De fleste av dere savner ingenting. En av dere savnet linkeliste, som jeg har laget nå. Også er det de av vennene mine som leser bloggen min da, som ber om mer bilder av seg selv her. Men hallo, jeg blogger om fine ting. Bilder av dere har ingenting å gjøre her (neida, love you <3).

Beskriv bloggen med en setning.

Å. Her skrev dere så mye superfint at jeg ble helt satt ut. Tusen takk for alle fine ord! Det gir meg mye inspirasjon til å blogge mer (er det ikke litt morsomt at jeg blogger om ting som inspirerer meg, også skriver dere at bloggen min er inspirerende, noe som virkelig inspirerer meg til å blogge mer om min inspirasjon og inspirere dere enda mer? Det er en stor, evig inspirasjonssirkel, haha!). Men virkelig, folkens. Tusen takk!

Er det noe annet du vil legge til eller spørre om?

Her skrev dere også mange fine ord. Takk! En av dere lurte på om jeg bruker mye tid foran dataen hver dag. Svaret er ja. Jeg bruker umenneskelig mye tid foran PCen. En annen spør om hvordan jeg klarer å være så kreativ, og få alt til å virke så vakkert. Det er litt vanskelig å svare på. Slik jeg ser det får jeg ikke ting til å virke vakkert, det er vakkert fra før av, og jeg bare påpeker det. Og når man har den innstillingen om at alt i verden er helt utrolig vakkert, er det vanskelig å ikke bli inspirert og kreativ.

Så igjen; tusen takk for at dere deltok! Dere er fantastiske, alle sammen

Litt informasjon

1) PCen min har plutselig bestemt seg for å hate blogg.no, og lar meg ikke blogge. Jeg får skrevet innleggene, men ikke postet dem. Jeg håper dette problemet ordner seg snart, for jeg har bare denne ene PCen, og er ikke komfortabel med å blogge fra skolen.

2) Jeg har enda ikke stengt leserundersøkelsen min. Hvis du ikke har gjort det enda, har du mulighet til å delta i løpet av helga, så kommer jeg til å stenge undersøkelsen og skrive en liten oppsummering her på bloggen (hvis PCen min og blogg.no blir venner igjen, that is).

3) Jeg har opprettet en ny kategori, som jeg har valgt å kalle "Smågodt". Det er ofte jeg har lyst til å blogge bare ett bilde, eller en linje fra en sang, eller andre småting som jeg ikke helt klarer å plassere i de andre kategoriene. Så nå har jeg denne kategorien til å putte sånne ting i.

Så får vi krysse fingrene for at jeg snart kan blogge hjemmefra igjen..!

Linker

Mine favorittbloggere

Det er på tide jeg får til en ordentlig linkeliste, jeg som leser så mange blogger! Jeg tenkte å lage en litt omfattende en, for det er så mange bloggere som fortjener ekstra ros og besøk!

Ida Speilvendt - www.speilvendt.org
Ikke bare har Ida et fantastisk fint navn, men hun har også en fantastisk blogg! Innleggene er gjennomtenkte, velskrevne og underholdene. Absolutt verdt å sjekke ut! Jeg har dessuten fått æren av å møte Ida i levende live, og hun er bare herlig.

Sofsen - www.sofsen.com
Dette var den første bloggen jeg falt for. Bloggen som fikk meg til å innse at en blogg kan være så mye mer enn bare babling om hverdagen, som jeg selv drev med på den tiden. Sofie er reflektert. smart, kritisk, morsom og ikke minst en utrolig skribent. Her er det kvalitet i hvert avsnitt. Hun er dessuten en veldig dyktig standupkomiker (ja, jeg har møtt henne in person også, vet jeg er sykt heldig!).

Flinkepiker - www.flinkepiker.org
Disse flinke pikene har fått mye publisitet i det siste, noe de virkelig fortjener. Bloggen deres er åpen, ærlig, og ikke minst hysterisk morsom. Samtidig kan man virkelig lære noe, om både seg selv og andre, av å lese bloggen. Når det kommer til sexblogger er det virkelig ingen som slår flinke piker. Dessuten har de skaffet meg mange lesere ved å linke til meg!

Ulrikke - www.askforanswers.nu
Dette er virkelig en fantastisk blogger. Hun er en stor inspirasjonskilde for meg, og uansett hvor dårlig humør jeg er i forlater jeg alltid bloggen hennes med et lite smil om munnen. Hun er forbildet mitt når det kommer til skriving, for hun er utrolig flink. Nydelig blogg alle burde ta en tur innom!

Maren - www.gietlitevink.blogspot.com
Her har du bloggen uten bilder og kun tekst, men fy faen for noen tekster det er. Jenta kan virkelig skrive! Noen ganger blir jeg bare sittende å måpe etter å ha lest et innlegg, for jeg kan ikke forstå hvordan en jente på min alder kan være så dyktig.

Andre fine blogger:

www.1000awesomethings.com
www.andreatrovi.blogg.no
www.icarroi.com
www.eliisesblogg.wordpress.com
www.eirikavvik.no
www.ikkeslik.wordpress.com
www.imgoingtotheant.blogspot.com
www.kar.blogg.no
www.kjerstiantonsen.blogg.no
www.kristinakvaale.wordpress.com
www.lielielie.blogg.no
www.linniiie.com
www.mewkid.blogg.no
www.noraausstad.blogg.no
www.norske-hemmeligheter.blogspot.com
www.postsecret.blogspot.com
www.sexpert.blogg.no
www.thelateparade.net
www.tinyartdirector.blogspot.com
www.verdengjennombilder.blogspot.com

Leserundersøkelse

Vil dere høre noe som er litt skummelt? Jeg begynner faktisk å få en del lesere som ikke er vennene mine eller familien min (hei pappa!). Det er som sagt litt skummelt, men det er mest fint.

Jeg er på ingen måte en av landets største bloggere, faen heller, jeg er ikke en gang på mer enn 7 plass på topplista i Porsgrunn kommune, som ikke akkurat er verdens største sted. Men jeg har fremdeles flere lesere nå enn jeg noen gang har hatt før. Og dessuten har jeg veldig fine lesere, har jeg fått inntrykk av.

Så derfor vil jeg gjerne vite mer om dere og hva dere syns om bloggen min! Jeg setter stor pris på om du vil trykke på linken under og svare på spørsmålene, enten du er innom hver dag eller bare en gang i blant. Takk på forhånd :)

Trykk her for å komme til leserundersøkelsen.

Ps: Hvis du kjenner meg personlig og tar denne undersøkelsen, vennligst oppgi det i et av svarene ;)

About

Om bloggen

Jeg opprettet bloggen letmeshowyou.blogg.no i September 2009. I et av de første innleggene mine skrev jeg følgende: "Poenget mitt med denne bloggen er at du skal forlate den med andre følelser enn da du kom hit". Dette gjelder enda. Denne bloggen går i hovedsak ut på at jeg vil dele ting med andre - ting som inspirerer meg, gleder meg eller engasjerer meg.

På denne bloggen fokuserer jeg på innlegg med kvalitet - ikke bare blogge om hva jeg har gjort de siste dagene (selv om det i blant blir enkelte utskeielser). Jeg har faste kategorier jeg skriver innenfor, slik at det er lett å finne fram til de tingene du liker best å lese om.

Bloggen er også et sted jeg bruker til å forbedre mine skriveferdigheter. Disse innleggene kommer hovedsaklig under kategorien tanker. I kategorien hjemmelaget legger jeg ut ting jeg produserer i mine kreative stunder. De fleste andre kategoriene går i hovedsak ut på å dele ting jeg finner som jeg mener at flere kan ha glede av.

Om meg

Navn: Ida Stalder
Alder: 19 år
Hjemsted: Porsgrunn
Bosted: Oslo
Studerer: Estetiske studier på UiO
Interesser: Festivaler, litteratur, fyll og fanteri osv

Jeg prøver å se det gode i alt, og vil gjerne dele alt det gode jeg ser. Da er det greit å ha en blogg som dette. Jeg tar gjerne i mot inspill på ting dere har lyst til å lese om. Håper bloggen kan gi dere inspirasjon på samme måte som de tingene jeg blogger om inspirerer meg. God lesing!Kontakt

Lurer du på noe? Har du ris eller ros? Andre innspill? Da kan du sende en mail til idastalder@gmail.com eller skrive en kommentar her på bloggen.

Andre sider jeg er aktiv på:
Facebook: Ida Stalder
Bokelskere: IdaStalder
Formspring: Ida91
Last.fm: Idafersure
Flickr: IdaStalder
Her kan du følge meg med Bloglovin.


Mest spilte artister den siste uken:

Utkledningfest - The Cheshire Cat

I dag skal jeg på utkledningsfest hos en venninne. Tema er filmkarakterer. Og, nei jeg har ikke kledd meg ut som Marilyn Monroe, James Bond eller Batman. Jeg har kledd meg ut som The Cheshire Cat fra Alice in Wonderland:
http://rlv.zcache.com/cheshire_cat_alice_in_wonderland_tshirt-d235307268379249262t5z1_500.jpg
dsc0266

Så farga jeg like gjerne håret mitt rosa for anledningen. Ingen kan hvertfall si at jeg ikke prøver! Det er i stunder som dette at jeg er glad jeg ikke kasta alle klærne fra emo-tida mi. Alle de stripete klærne er kjekke å ha ved denne anledningen!

Syns du jeg ligner?


Ps: Bedre og flere bilder kommer i morgen - nå skal jeg drikke meg full!

Ny kategori: Lister

Jeg er veldig glad i lister. I denne kategorien kommer jeg altså til å plassere ting som 5 fine ting og 5 fine artister. Jeg er som sagt veldig glad i lister, så det kommer nok til å bli en del av dem etter hvert.


Også vil jeg benytte sjansen til å minne dere på at bloggen fortsatt er i startfasen. Disse innleggene om nye kategorier lager jeg mest så jeg kan linke til dem når jeg får fiksa designet og skaffet meg en meny. Så beklager om det er litt rot på bloggen nå!

Ny kategori: MyQuotes

Denne kategorien går ut på det samme som kategorien Quotes, bortsett fra at disse kommer til å være quotes fra meg eller noen jeg kjenner. Kan bli gøy!

Cuddle_by_limpidd_large

Bloglovin

bloglovin

Oversikt over kategoriene på bloggen

Så hyggelig at du er innom bloggen min. Jeg håper du liker deg her. Poenget mitt med denne bloggen er at du skal forlate den med andre følelser enn da du kom hit. Jeg håper at bloggen min kan gi inspirasjon og glede til dere!

Her er en oversikt over kategoriene jeg har på bloggen min og hva de innebærer:


Anbefalinger:

Her anbefaler jeg det meste. Alt fra blogger til musikk til bøker. Det går hovedsaklig ut på å anbefale sider jeg kommer innom når jeg surfer rundt på internett. Jeg tar gjerne i mot innspill på ting jeg kan anbefale.

Bilder:

Denne kategorien er en av de mest personlige på bloggen, siden jeg legger ut bilder fra ting jeg har gjort og opplevd, samt bilder jeg har tatt selv og vil dele med dere.

Dårlige ting:

Her skriver jeg om små ting som jeg ikke syns er så bra. Jeg lurer litt på å slette denne kategorien, og heller flytte innleggene over til min mening-kategorien. Jeg liker ikke gå og lete etter dårlige ting, og det synes siden jeg kun har 5 innlegg i kategorien - kontra 33 innlegg i fine ting.

Fine ting:

Her skriver jeg om små ting som jeg liker og som er fint! Denne kategorien er med andre ord essensen av hele bloggen, siden den går ut på å vise frem alle de fine tingene jeg kommer over.

Hjemmelaget:

Her legger jeg ut ting jeg har produsert selv; tekster, broderier, tegninger osv. Ting som jeg er fornøyd med og vil dele med dere.

Lister:

Dette er en av yndlingskategoriene mine! Jeg elsker lister, og jeg elsker å lage dem! Her finner du innlegg som Topp 5 sommersanger, 10 ting du ikke visste om kjærlighet, Verdens flotteste bygninger og Topp 5 coversanger. Mye moro å finne her, med andre ord!

Min mening:

Her skriver jeg rett og slett min mening om ulike ting. Her er det lov å diskutere med meg ;)

Musikk:

Her kommer jeg til å legge ut sanger jeg synes er bra, og små sitater jeg liker fra sanger. Andre musikk-relaterte innlegg kommer også til å havne i denne kategorien.

MyQuotes:

Dette er sitater som er sagt enten av meg eller noen jeg kjenner. Vi må jo få litt skryt om vi sier fine ting, vi også!

Om bloggen og meg:

Det er her innlegg som dette havner. Og andre ting som informasjon om bloggen og meg selv. Med andre ord; en temmelig kjedelig kategori med lite kreativitet og mest praktisk informasjon.

Opplevelser:

Her skal jeg dele mine opplevelser med dere! Det kan være alt mulig egentlig. Jeg skal skrive om ting som fikk meg til å føle ekstra sterkt på en eller annen måte. Dette er også en kategori jeg vurderer å slette, da den blir veldig sjeldent oppdatert og det er lett å putte innleggene under andre kategorier.

Personlig:

Her skriver jeg om ting som handler om meg som person. For eksempel mine nyttårsforsetter (som jeg for øvrig ikke har holdt) og meg som leser.

Quotes:

Her legger jeg ut korte sitater som jeg liker. Noen er humoristiske, andre er alvorlige. Fine er det hvertfall!

Tanker:

Her reflekterer jeg rundt saker og ting. Jeg har en liten filosof inni meg, og her kommer den litt fram.


Jeg håper dette innlegget kan hjelpe deg med å finne fram på bloggen min. Jeg tar gjerne i mot tilbakemeldinger på hvilken kategori du liker best og hva du ønsker å se mer av.

Arkiv

hits